2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم تهران زندگی کنم

303 بازدید | 25 پست

بخاطر کارشوهرم مجبورم باش برم ماشهردیگه ای هستیم شوهرم بیکاره و میخواداونجاکارکمه هرچیم میگم منصرف نمیشه ولی اصلا دلم نمیخواد برم اونجا زندگی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا بیکاریشو تحمل کن، یا تهران رو

البته برای منی که تو تهران بزرگ شدم و زندگی میکنم، میگم جای خوبیه چرا بدت بیاد؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب اول بیاد ببینه کار میتونه پیدا کنه خرج خودشو تو رو میتونه دربیاره بعد باهاش برو...اینجا میای باید پول داشته باشی اجاره نشینی میلیونی هست کرایش یا رهنش هم همینطور بالای 100 200 میلیونه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

خب شرایط اینطوریه دیگه ، وقتی باید بری دیگه سخت ترش نکن

در عوض تهران کلی جاهای قشنگ داره ، به خوبی هاش فکر کن 

نمیدونم چرا همه از تهران قسمت شلوغی و الودگی هوارو میبینن ، شهر به این قشنگی😄

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

وا وقتی تو شهر خودتون کار پیدا نمیشه اینجا که اصلا دیکه نی آبان فوق دکترا اینن هم بیکارن....به نظرم اینجا اومدن اشتباه 

من یه چیو نفهمیدم شوهرت بیکاره بعد به خاطر کارش میخوای بیای یعنی جی؟؟

اخه نهایتا۸یا۹تومن حقوقش باشه ب چدردم میخوره اواراه تهران کنم خودمو برای ۸تومن اونم ازخانوادم دورشم ...

عزیزم زندگی بالا و پایین داره ، مگه تو فقط تو خوشی ها همسرشونی؟ 

شما شریک زندگیشی تو هر شرایطی

حالا یکم سخت باشه ، بالاخره کنار هم درست میشه 

مهم اینه که کنار هم باشید و با هم شرایط زندگیتونو به اون چیزی که میخواید تبدیل کنید

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
ببینید یسوال مثلا کرایه خونه تو قیطریه یا مثلا بومهن چنده؟

یه سوالی پرسیدین که رسما تسمه تایم پاره کردم

قیطریه تا بومهن فاصله کیلومتری هم حساب کنی از شیراز تا کازرونه  

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببینید یسوال مثلا کرایه خونه تو قیطریه یا مثلا بومهن چنده؟

اووو...اونجا فرق میکنه قیطریه بالا شهره بومهن میشه اطراف تهران...بستگی به بودجت داره ببین کجا میخوره به بودجت برو وگرنه بری کم بیاری سخته...تو دیوار هست من که قیمت دستم نیست

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست