2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

271 بازدید | 25 پست

سلام  خانوما   یکسالو نیمه  ازدواج کردم . یکساله  تو اقدامم  هنوز بچه ندارم .  چند ماه پیش  پیگیر شدم تیروییدم کمکار بود  عددش 7 بود   دارو خوردم الان  نرمال شده  دو ماه پیش آز دادم TSH=  0/3  بود  .   ولی هنوزم  حامله نشدم  .  قرص  ویتامین E  وD3   و  فولیک اسید هم مرتب میخورم . سونو هم دادم  دکتر گفت مشکلی نیس  همه چیو  زده بود نرمال .  چیزای گرمینه  هم  میخورم  ...   تو رو خدا  کمکم  کنید  دیگه نمیدونم  چکار کنم ... خیلی افسرده شدم  .  امروز  بعد  از  دو  روز  تاخیر پریود شدم  خیلی  داغونم   آخه فک میکردم  این ماه دیگه حاملم فردا میخاسم برم تست  بخرم     

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باید بی خیال باشی هرچی استرس داشته باشی دیرترحامله میشی

مشکل   همینه   که   بی خیال  نمیشم   همش   تو  فکرمه   هی  رژه میره  یه لحظه هم  از فکرم نمیره بیرون  .  شما  تجربه شو داشتی ؟

یکی دوسال دیگه هم صبر کن اگه نشد بعد شوهرت خودش میشنهاد دکتر میده

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
خوشبحالش  هر کی  هست بگو  یه  قلش  رو  بده ب من 😢

آخیییییی عزیزم 

اولا اصصصصصلا استرس و نگرانی نداشته باش. بخدا خوده استرس انننننننننننننقد بده. حق داری نگران نباشیاااا ولی به نظر من بجای غصه خوردن یه دکتر متخصص عاااااااااالی پیدا کن و از راهنماییاش مو به مو استفاده کن. مطمئن باش حامله میشی به امید خدا. 

من اولی رو با اینکه مشکلی نداشتم،۷ماه طول کشید. عجله نکن .یه کم به بدنت فرصت بده.

خب   از  شما   هفت  ماه بوده   از من   داره  یکسال میشه   این  ماه  یازدهم  بود  که نشد 

خب   از  شما   هفت  ماه بوده   از من   داره  یکسال میشه   ای ...

آخه گفتی مشکل تیرویید دارم از اون موقع رو میگم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
آخیییییی عزیزم  اولا اصصصصصلا استرس و نگرانی نداشته باش. بخدا خوده استرس انننننننننننننقد بده. ...

دو  سه  تا   دکتر   رفتم   ولی میگن   تو مشکلی  نداری  الکی  پولتو   خرج  نکن  .   حتی یبار  به  سرم  زد  کلومفین  و متفورمین  سرخود  بخورم   شوهرم  دعوام کرد ک نخور  سرخود   . اخه  دکتر  که هیچ  دارویی نمیداد