2777
2789
عنوان

کیا بچه شیر میدن؟

84 بازدید | 10 پست

سلام یکی از سینه هام نوک نداره و ترک هم خورده دقیقا مثل جای ختنه پسرا😭😩

دخترم یک ماهشه از صبح اصلا ازاون سینم شیر نمیخوره چیکارکنم راهی هست که خوب بشه؟یاهمونجوری میمونه؟ اذیت میشم اخه😥کسی اینجوری بوده چیکارکردین؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر به من میگف از شیرت بزن نوک سینه ت تا زخمش خوب بشه

والا اینم امتحان کردم این از زخم گزشته گوشت قرمز دیده میشه و مخصوصا بعدشیردادن تیرمیکشه و میسوزه😩

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
باید بری داروخونه یه وسیله هست می خری می زاری سر سینه بچه با اون شیر می خوره! اگه با اون شیر ندی بع ...

سینه من تا به تا شدن چیکار کنم خوب بشه پسرم اصلا از این سبتم شیر نمیخوره نمی دونم چرا😑

والا اینم امتحان کردم این از زخم گزشته گوشت قرمز دیده میشه و مخصوصا بعدشیردادن تیرمیکشه و میسوزه😩

عزیزم بهتره بری دکتر .

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
باید بری داروخونه یه وسیله هست می خری می زاری سر سینه بچه با اون شیر می خوره! اگه با اون شیر ندی بع ...

اسم اون وسیله چیه؟

عزیزم بهتره بری دکتر .

چ دکتری؟