adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 عنوان کیا بچه شیر میدن؟ 84 بازدید | 10 پست سلام یکی از سینه هام نوک نداره و ترک هم خورده دقیقا مثل جای ختنه پسرا😭😩دخترم یک ماهشه از صبح اصلا ازاون سینم شیر نمیخوره چیکارکنم راهی هست که خوب بشه؟یاهمونجوری میمونه؟ اذیت میشم اخه😥کسی اینجوری بوده چیکارکردین؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1400/12/07 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانیییییییی عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2077 دکتر به من میگف از شیرت بزن نوک سینه ت تا زخمش خوب بشه هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8621 باید بری داروخونه یه وسیله هست می خری می زاری سر سینه بچه با اون شیر می خوره!اگه با اون شیر ندی بعد یه مدت سینه هات تا به تا می شه!؟
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 دکتر به من میگف از شیرت بزن نوک سینه ت تا زخمش خوب بشه والا اینم امتحان کردم این از زخم گزشته گوشت قرمز دیده میشه و مخصوصا بعدشیردادن تیرمیکشه و میسوزه😩 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
رویاسابق عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 929 باید بری داروخونه یه وسیله هست می خری می زاری سر سینه بچه با اون شیر می خوره! اگه با اون شیر ندی بع ... سینه من تا به تا شدن چیکار کنم خوب بشه پسرم اصلا از این سبتم شیر نمیخوره نمی دونم چرا😑
ریحانیییییییی عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2077 والا اینم امتحان کردم این از زخم گزشته گوشت قرمز دیده میشه و مخصوصا بعدشیردادن تیرمیکشه و میسوزه😩 عزیزم بهتره بری دکتر . هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 باید بری داروخونه یه وسیله هست می خری می زاری سر سینه بچه با اون شیر می خوره! اگه با اون شیر ندی بع ... اسم اون وسیله چیه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 عزیزم بهتره بری دکتر . چ دکتری؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ریحانیییییییی عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 2077 چ دکتری؟ پزشک عمومی برو حالا .اگه نیاز باشه ارجاع میده به متخصص هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
آدمفضایی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 8621 اسم اون وسیله چیه؟ نمی دونم یکی از آشناهامون بود می گفت سر سینم نوک نداشت رفتم داروخونه یه وسیله بهم داد که بزارم سر سینم! فکر کنم بزنی تو نت اسمش میاد!