2777
2789
عنوان

لطفابیاین🥺

99 بازدید | 14 پست

من موهام شوره داره هرچییی شامپوبوده استفاده کردم ایروکس سلنیوم سولفاید زدم ولی بازم هس نمیره چیکار کنم😓😓

.یک دم غریق بحر خدا شو گمان مبرکز آب هفت بحر به یک موی تر شوی🌸 هرکجای این شهری دلم اونجاست

آرایشگاه بگو برام دستگاه بزارید

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر طب سنتی گفت با جوشانده گل ختمی شوره سر ازبین میره من خریدم قراره فردا استفاده کنم 

ان شاءالله نتیجه بده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
منم شوهرم داش سلنیوم سولفاید مورا سفید میگنه خیلی استفاده نکن شوهرم با ناتل بهتر شد  شامپوتو ...

واقعا سفید میکنه⁦🤦🏼‍♀️⁩

ناتل چیه؟!

.یک دم غریق بحر خدا شو گمان مبرکز آب هفت بحر به یک موی تر شوی🌸 هرکجای این شهری دلم اونجاست

من لدورا گرفتم کم شد اگه نوجوونی و مشکل هورمونیم نداری یه مدت اینطوریه بعد یه مدت نمیدی دیگه بهم دکتر کفت

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
دستگاه چی؟

اسمشو نمی‌دونم ولی برای شوره داره برای ریزش مو و.... مامانم انجام داد خوب شد

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
دکتر طب سنتی گفت با جوشانده گل ختمی شوره سر ازبین میره من خریدم قراره فردا استفاده کنم  ان شاء ...

انشاالله اگ نتیجه داد بگین

من لدورا گرفتم کم شد اگه نوجوونی و مشکل هورمونیم نداری یه مدت اینطوریه بعد یه مدت نمیدی دیگه بهم دکت ...

اره ۱۸سالمه ن مشکل هورمونم ندارم اگ لدورا خوبع بگیرم

بله شامپوناتل دکترعبیدی ما تخم مرغیشو گرفتیم اینو که میزنه خیلی شوره هاش کم شده 

ممنون🌸

اره ۱۸سالمه ن مشکل هورمونم ندارم اگ لدورا خوبع بگیرم

اره گیاهیه بگیر امتحان کن 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼