2777
2789
عنوان

راهکار سفت شدن بالاتنه لطفا🙏😥

212 بازدید | 19 پست

۱۵ کیلو وزن کم کردم و طی این مدت سایزم از ۸۵ رسیده ۸۰ هم کوچیک شده و هم فرم نداره😥😥 خیلی افسرده شدم چه راهکاری دارین که خودتون یا اطرافیانتون نتیجشو دیده باشین؟؟ روغن ،ماساژ ،ورزش چی؟😔

ورزس

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ماساژ باید دراز بکشی صاف و دورانی بمالی یه ربع هر روز قشنگ بعد دو هفته تاثیرش معلوم میشه

فقط با ماساژ دوهفته بعد؟؟شوووخی ! با کدوم روغن ماساژ بدم عزیزم

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟ متوجه نشدم

بله عزیزم کلاژن یه پروتئینی هست که تو بدن همه ی ماوجود داره ومثل همون چسبی میمونه که پوست مارو سفت و محکم میکنه از سن ۲۱ سال به بعد درصد تولید کلاژن تو بدن پایین میاد و کم کم پوست چروک شل و افتاده میشه حالا شما با مصرف پودر کلاژن پوست صورت و بدن

محکم و سفت میشه در کنارش هم کرم سفت کننده بدن به اون قسمتی که میخوای میزنی اینجوری هم از داخل بدن کلاژن تولید میشه هم از روی بدن  

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
بله عزیزم کلاژن یه پروتئینی هست که تو بدن همه ی ماوجود داره ومثل همون چسبی میمونه که پوست مارو سفت و ...

خب این پودر کلاژن اصل رو از کجا باید تهیه کنم؟ سنتیه یا شیمیایی؟ و اینکه شما خودتون استفاده کردین ؟؟

خب این پودر کلاژن اصل رو از کجا باید تهیه کنم؟ سنتیه یا شیمیایی؟ و اینکه شما خودتون استفاده کردین ؟؟

بله اتفاقا خودم چند روزی هست تهیه کردم و دارم مصرف میکنم ...خودم سفارش میدم کاملا گیاهیه و از پوست یه نوع  ماهی گرفته شده که شبیه ترین کلاژن رو به بدن انسان داره

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792