2821
2789
عنوان

دیگه کم آوردم😭😭😭😭

484 بازدید | 34 پست

باردارم ۳ ماهمه

مامانم هروز زنگ میزنه و گلایه میکنه

از خواهرم که طلاق گرفته و همش تو خیابوناس 

به مامانم کمک نمیکنه

صداشو براشون بلند میکنه و خیلی اذیت میکنه

داداش بزرگم که با مامانمینا قطع رابطه کرده و مایه آبروریزی و سر افکندگی شده

داداش کوچیکم که همش تو گوشیه و سرکار درست حسابی نمیره

دیروز سالگرد پدربزرگ مادرم بود من به مامانم گفتم که من شرایطم خوب نیس نمیتونم بیام همسرم بیاد؟

گفت نه نمیخاد 

درصورتی که خاله های دیگم با داماداشون نیومده بودن

به مامانم گلایه میکنم که چرا نزاشتی شوهر منم بیاد

گفتی وقتی پسرم و دخترم نمیان شوهر تورو میخوام چیکار

منم واقعا ناراحت شدم 

قرار نیست چون اونا آدمیت ندارن منم پاسوز بشم

به مامانم گفت بسه هروز زنگ میزنی از بقیه خواهر برادرا میگی حالمو خراب میکنی 

وقتی خونت قانون نداره که دخترت فلان ساعت خونه باشه من چیکار کنم آخه؟؟؟؟؟؟؟

بابا من باردارم چرا هیشکی درک نمیکنه😭😭😭😭

بخدا تا الان هیچ کمکی نکردن 

ازین به بعدم کمک نمیخوام

فقط ولم کنن خسته شدم😭😭😭

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما هستم 

با این تفاوت که من نامزدم و دارم پاسوز خانواده میشه و اینکه تک دخترم 

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
تجربه زندگی من ۳۶ ساله  اصلا غصه الکی نخور برا خواهر برادرت  زندکی خودت برات تو‌الویت با ...

انقدر زنگ میزنه ناله میکنه ازشون حالم بد میشه😭😭

بالاخره پادرد و کمر درد داره  

کلی کار میکنه تو خونه

دلم واسه مادرم میسوزه

ولی اعصاب ندارم دیگه😭😭😭

بخدا غصه میخورم منم اما چه کاری از دستم بر میاد آخه؟؟؟؟😭😭😭

غصه هم نخور مگه اونا غصه تورو میخورن؟!نه ! 

پس بیخودی جنینت رو با غصه خوردن اذیت نکن 

بچه ات بعد دنیا اومدن بی قرار میشه ها از من ب تو گفتن تاثیر داره این غصه خوردنا رو جنین

انقدر زنگ میزنه ناله میکنه ازشون حالم بد میشه😭😭 بالاخره پادرد و کمر درد داره   کلی کار م ...

منو که اینقدر غصه خوردم 

اخرم پرتم کرد یه گوشه ای 

گفتن اونام بچمونن 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

مادر دیگه با توام درد و دل نکنه که دق میکنه بخدا بعضی وقتا برا مادرا دلم میسوزه دلش به توخوشه که از همشون بهتری

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
منو که اینقدر غصه خوردم  اخرم پرتم کرد یه گوشه ای  گفتن اونام بچمونن

خسته شدم واقعا

وسط موندم

چون اون بچه ها بهش پشت کردن فکر میکنه باید به منم بی محبتی کنه

چون منم مثل اونام😏😏😏