2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش چرا نخوردین؟

ورقش تموم شد و کم کم یادم رفت بخرم .الان زینک میخورم واسه اشتها ولی انچنان تاثیر تو پوست و مو نداره .هرقرصی به هرکسی نمیفته

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من خودم یونی زینک میخوردم برگه اول ک تموم شد خیلی خوب بود بعدش نرمال شد تاثیر خاصی نداشت برام

من الان ۲ ماهه استفاده میکنم عالیه برای من اکه یه روز  نخورم موهام می‌ریزه نه یونی زینک نیست بیوتین هلث هست خیلی خوبه برای من 

ورقش تموم شد و کم کم یادم رفت بخرم .الان زینک میخورم واسه اشتها ولی انچنان تاثیر تو پوست و مو نداره ...

یونی زینک من میخوردم مدت زیادی اون چن روز اول عالی بود بعدش عادی شد برام  بیشتر برا مامانم دنبالشم  اخه خیلی ریزش مو داره قرصای اعصابم میخوره میترسم عوارض داشته باشه باهاش

من الان ۲ ماهه استفاده میکنم عالیه برای من اکه یه روز  نخورم موهام می‌ریزه نه یونی زینک نیست بی ...

عزیزقیمتش چقده؟

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
عزیزم من ۲۵ میگیریم 

ممنون گلم  

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰