2777
2789
عنوان

چی یگم ب این پسره

247 بازدید | 23 پست

بچه ها بالاخزه پیام داد،گفتم ک دو روز پیامی نداد بهم منم پیام ندادم،

بعد ک اگهی ترحیم گذاشتم (همین جورالکی🥴)،پیام داد برا کیه و ...جوابشو دادم حالا امروز صب پیام داده سلام خوبی

من حرصیم ناراحتم ازش ،پیش میاومد دوتامون انلاین ولی پیام نمیداد

هنو سین نکردم پیامشو

چ کنم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا بزرگ بشید

یکم ب جای الکی توی نت گشتن . برید یکم کتاب درباره رابطه درست داشتن بخونید. توی اینستا پیج های رابطه های درست داشتن رو دنبال کنید

هیچکس انگار سواد رابطع نداره فقط میخواین با یکی باشید ولی حتی نمیدونید رفتار درست چیه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
این روابط فقط ضررش برا شما دختراست...

خیلیاشون به ازدواج ختم میشه بستگی داره باکی دوست بشی 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

این روابط بدرد نمیخوره

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
توروخدا بزرگ بشید یکم ب جای الکی توی نت گشتن . برید یکم کتاب درباره رابطه درست داشتن بخونید. توی ای ...

من خودم استاد این مطالبم،همین الانشم حالت مشاور دارم ،ولی ب دلایلی خودم درگیرم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چرا ناراحتی

ک چرا دو روز بی خبر بوده ازم،

منظورت از این پسره دوست پسرته؟

اره

خیلیاشون به ازدواج ختم میشه بستگی داره باکی دوست بشی 

بله با اطلاع پدر و مادر برا شناخت اونم‌بصورت رسمی...

بعضیاشونم منجر به جدایی و اینجا تاپیک میزنن چطور فراموشش کنم و خدای نکرده ...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
باهم تو رابطه این؟یا چیزی نگفته اصلا؟

از شروعک ظاهرا اره ولی بعد ی ماه هی سردتر شدیم،

تقصیر اونه ،انلاینه خبر نمیگیره منم دلسرد میشم ازش