سلام. یه دوستی دارم که چند روز پیش زنگ زدم بهش و جواب نداد. دو ساعت بعدش پیام داد که اصلا حس حرف زدن ندارم. دوباره دو روز پیش بهش زنگ زدم و بهش گفتم بریم بیرون. گفت که حوصله هیچ کسو ندارم. دیروزم بهش زنگ زدم جواب نداد و پیام آماده می فرستاد. پیام دادم جواب نداد. یعنی چی کار کنم؟
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه کلمه کردیه خودمم معنی دقیقشو نمیدونم البته به خانواده نباید بگی ها
یچیزی تو مایه های بروبابا ولی بی ادبانه تر
۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
چون نمی دونم چرا جواب نمی ده. میگه حوصله هیچ کسو ندارم. ولی استور می ذاره تو اینستا و.... یعنی چی این کارا. اگه واقعا حوصله هیچ کسیو نداره چطور حوصله استوری داره. چی کار کنم. دلم طاقت نمیاره