2777
2789
عنوان

گوشی برای کودک

110 بازدید | 10 پست

من دیتابیس شیربه شیر دارم بزرگه۴سالشه خیلی کارتون نگاه میکنه گوشی میخادهمش کارتون میبینه بخدااگه ولش کن صب تاشب دنبال کارتون تازگیاخیلی زیادشده اگه منم ندم میره اربابان میگیره یاانقدنق میزنه که بدیم بهش یاهمش میگه بامن بازی کنیدنمیشه که من صب تاشب باهاش بازی کنم چیکارکنم به نظرشما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسباب بازی های زیاد بگیر یا باهم درست کنید تو اینستاگرام بازی برای بچه ها هست 

با گوشی خسته نمیشن بیشتر عصبی میشن و اذیت میکنن 

ولی بازی های حرکتی یا فکری قشنگ خستشون میکنه

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
تازگیاهیچیم نمیخوره بی اشتهاشده

اگر اینستا داری پیج دکتر عزیزی رو برات بفرستم دقیقا یه پست راجع به همین موضوع داره میگه بچه فعالیت نکنه انرژی تو بدنش بمونه بی اشتها میشه و یه سری مشکلات پیش میاد براش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وای خدا پسر منم همینجوریه بخدا  کلافه شدم فقط به امید اینم که بره مدرسه ترک کنه اخه,پسر جاریه منم اینجوری بود اون سر سفرهم نگا میکرد الان که میره مدرسه کلا گذاشته کنار

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
وای خدا پسر منم همینجوریه بخدا کلافه شدم فقط به امید اینم که بره مدرسه ترک کنه اخه,پسر جاریه منم ای ...

برای اینکه بچه ها یا کودکان به گوشی وابسته نشن بهتر هست براشون قفل زمانی یا قفل برنامه بزارین تا سر مدت زمان مشخصی گوشی قفل بشه.

اپلیکیشن های پرنتال کنترل این کار رو انجام میدهند.

یکی از این اپلیکیشن ها که خیلی ها ازش راضی بودن و همچنین خود من ایمینو هست.

این هم ادرس سایتشون برای تحقیق : iminoapp.com