2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

78 بازدید | 10 پست

بابام سه روزه عمل قلب بازشدن توی خواب عرق میکنه خیلی شدید.سرفه هم داره.غوزک پاهاش امروز ب طورناگهانی دردگرفته کسی بوده تو اطرافیانش عملشدع باشه اینجوری علایم داشته باشع من دارم ازنگرانی میمیرم😭😭اگه میدونیدراهنمایی کنیدتوروخدا.عرق کردنش طبیعیه؟😭

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

اینوقت شب دکترانیستن ک😭بیدارش کردم گفتم زنگ بزنم اورژانس گفت ن خوبم.ولی خیس عزق میشع توخواب چرااخه. دارم میمیرم😢😭

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عمل قلب نه عمل دیگه کرده بودم چند روز درد قوزک پای چپ داشتم عجب .همش فکر میکردم بیهوش بودم جایی ز ...

امروز تازه دردگرفته خیلی هم درد داره شدید

توروخدا دعاکنیدبرا پدرم من تنهام خیلی میترسم کاری ازم برنمیاد😭😭😭😢😢😢😢

توروخدا دعاکنیدبرا پدرم من تنهام خیلی میترسم کاری ازم برنمیاد😭😭😭😢😢😢😢

از بیمارستان زود مرخصش کردن ؟

ببین همون بیمارستان که عمل شد شماره داره .پزشک شیفت شبم دارن خب .زنگ بزن بگو دیروز مرخص شده این علایمشه نیاز به مراجعه فوری هست یانه .

اگه گفت که حتما صبح به خود دکتر معالجش خبر بده

از بیمارستان زود مرخصش کردن ؟ ببین همون بیمارستان که عمل شد شماره داره .پزشک شیفت شبم دارن خب .زنگ ...

پیدا میکنی تو برگه های ترخیص شماره بیمارستانو ..بگو پزشک شیفت شب رو وصل کنن