2777
2789
عنوان

ی سوال

64 بازدید | 9 پست

دوستان امپول hcgباعث دوقلو زایی میشه؟ من ماما برام سونو نوشته واس تعیین روز تخمک گزاری اما بهش گفتم دارویی ک باعث دوقلوزایی میشه رو بهم نده حالا این امپول باعث دوقلویی میشه؟؟اگ میشه ک نزنم

واسه همه نمیشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب‌فولیکول و تحریک نمیکنه چند تا تخمک ازاد کنه و باعث دوقلوزایی بشه؟

به تخمک و لایه محافظ دورش میگن فولیکول. یه فولیکول که چنتا تخمک نداره. 

اگر توی سونو بیشتر از یک فولیکول داشتی ممکنه همشون آزاد بشن البته با دوتا آمپول فکر کنم فقط یکیشون آزاد میشه احتمال چنتایی کمه

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز