2777
2789

تترلند چیه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کنم احتمالا ازون چیزایی بوده که احرازهویت میخوان

خیلی از اینا احرازهویت میخواستن و حساب اونایی که اهراز نکردنو بستن 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
فکر کنم احتمالا ازون چیزایی بوده که احرازهویت میخوان خیلی از اینا احرازهویت میخواستن و حساب اونایی ...

یعنی امیدوار باشم درست میشه تو رو خدا اگه اطلاعاتی داری بهم بگو خیلی نگرانم

یعنی امیدوار باشم درست میشه تو رو خدا اگه اطلاعاتی داری بهم بگو خیلی نگرانم

همون احراز هویت درستش میکنه 

یعنی چی من شوهرم اهراز هویت کرده ولی الان از چند نفر شنیدیم نمیشه پولا رو برداشت کرد دلشوره گرفتم خد ...

نگران نباشید اگر مشکل برای چند نفره ممکنه مورد از همون تترلند باشه و زود درست میشه  

نگران نباشید اگر مشکل برای چند نفره ممکنه مورد از همون تترلند باشه و زود درست میشه  

امیدوارم خدا رحمش بیاد بهمون نصف سرمایه مون تو بورس رفت گفتیم جبرانش کنیم اینجا که اونم این طوری شد 

یعنی چی من شوهرم اهراز هویت کرده ولی الان از چند نفر شنیدیم نمیشه پولا رو برداشت کرد دلشوره گرفتم خد ...

بله تادوسال نمیشه برداشت کرد ولی هرماه سود پول براتون واریزمیشع

یه نوع ارز دیجیتال البته من زیاد اطلاع ندارم شوهرم در جریانه

کلاهبرداره صرافیش یماه پیش احراز کردم رفرال گیری هم کردم پولو اول گفتن زدن بعد یه هفته گفتن نزدن بازی دراوردن 

الانم حداقل شارژ صرافیش 500.000هست کلا کلاهبرداره 

خانم های عزیز چه قدر باید پولاتون رو از دست بدین تو این پلتفرمای ایرانی تا بفهمین همشون کلاهبردارن؟ از کوروش کمپانی گرفته تا سرمایه گذاری پدیده و بورس. کلا سرمایه دارین برین طلا بخرین هم هر موقع می‌خواین نقدش می کنین هم کلی استرس کلاه برداریش رو ندارین. تتر لندم احتمال خیلی زیاد کلاه برداریه. همشون که سود گنده میدن همینن