2777
2789
عنوان

باردارم يا نه؟

246 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من ١١بهمن پريود شدم 

هفته پيش پنج شنبه يعني٢٨بهمن رابطه محافظت نشده داشتم 

فرداش جمعه ٢٩ قرص اورژانسي خوردم 

نميدونم ديگه تلقينه يا واقعا باردارم ولي حالت تهوع دارم بوي عذا مياد بدم مياد 

خبري از پري هم نيست ب نظرتون زوده فردا بيبي بزنم ؟مطمعن شم؟چيكار كنم ميدونيد خيلي حس بديه اينكه ادم نميدونه 

ميخوام فقط زود بفهمم تكليفم مشخص شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه،قرص خوردی دیگه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

۲۸ اسفند می‌شده روز ۱۷ پریودت که بعد از تخمک گذاریت میشه احتمال بسیار زیاد ، تازه قرص هم خوردی ، این تهوع هم از اثرات قرصه، نگران نباش

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نگران نباش منم قرص خوردم يه بار داشتم سكته ميزدم كه باردارم اما بعد ١٥روز بعد خوردن قرص پري اومد.منم تهوع داشتم اما پري اومد.امااااااا اينبار رابطه داشتيم كامل نبود امااا علايم بارداري دارم منم ١٢بهمن و منتظرم شايد باردارم😁

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
آخه یکی فامیلامون دو تا بچه داشت دیگه نمیخواست همینطوری باردار شده بود از علائم فهمید

من خودمم از علائم فهمیدم باردارم. ولی دیگه نه اینقدر زود

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت