لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝
منم خیلی تنهام بچه ها خیلی😔الان رو مبل سه نفره لم دادم تو گوشیم یکسره در طول روز نی نی سایتم رمز عبورمو فراموش کرده بودم نمیتونستم حتی بعضی تاپیک هارو جواب بدم خسته ام خیلی خسته احساس میکنم به درد هیچی نمیخورم خدا هدفش از خلقت من چی بوده چند وقته حوصله ندارم کارای خونمو انجام بدم همش از مجبوری دقیقه نود انجام میدم دستو دلم به زندگی نمیره چه کنم حتی آهنگ شادم. حالمو خوب نمیکنه😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی تنهام بچه ها خیلی😔الان رو مبل سه نفره لم دادم تو گوشیم یکسره در طول روز نی نی سایتم رمز عب ...
درد و دلی داشتی راحت باش بگو بهم☹
لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝
منم همینطور برعکس خانواده و اطرافیانم ک هر روز بیرونن با همن خوش میگذرونن ولی من بخاطر مشکلاتم و ا ...
افسردگی خیلی بده😭
درددل؟؟مگ هنوزم کسی با کسی "درددل" میکنه؟ چقد من عجیبم پس.من با خودم حرف میزنم خودمم خودمو آروم میک ...
یجورای آدم خالی میشه