2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 35 پست
هر وقت دلت گرف منم میتونم یه آبجی باشم برات❤

مرسی عزیزم 😍

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پسرای سایت  با خیل عظیم درخاستامیان از تنهایی درات میارن

😂😂😂😂

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
منم خیلی تنهام حتی نمیتونم درودل کنم و خالی شم زندگیم دار ب فنا میره

خواستی بیا درد و دل کن☹

ت هم دلت میخاد درودل کنی ؟

آره من که دارم منفجر میشم☹

چقد تنهام تنهام تنهام 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
با کی درد و دل کنم 

منم  مث توام خیلی تنهام نمیتونم به کسی بگم از بس ریختم تو خودم افسردگی گرفتم

شیرین ترین کلمه ها بیشتر اوقات دوروغن🙃💔                        همیشه تحت تاثیر خیلی چیزا قرار نگیر بعدا پیشمون میشی                                                                                               هر چیزی که مانع پرواز کردنت میشه رو از زندگیت حذف کن🤗                                                                                             و بعد اوج بگیر...✨🎃                            

درددل؟؟مگ هنوزم کسی با کسی "درددل" میکنه؟

چقد من عجیبم پس.من با خودم حرف میزنم خودمم خودمو آروم میکنم در برخی موقع هم دیده شده ک خودمو دعوا و سرزنش هم میکنم.تا وقتی خودتو داری ب کس دیگه نیازی نداری

سوسول نباشین

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?