2777
2789
عنوان

مونتیگو

622 بازدید | 0 پست

توی اون تاریک روشن اتاق خواب طوسی مشکیمون دستی به جای سوختگی روی دستش کشیدم 

همونطور که توی بغلش بودم و اون با نیم تنه لخت در حالی که سیگار میکشید نگاهش کردم 

گفتم؛مونتیگو

جانمی گفت!از همونا که از ته حنجره میاد،از اونا که نسخم میکنه

گفتم؛این جای سوختگی برای کیه؟

سرشو تکیه به تاج تخت داد ،با دو ضرب خاکستر سیگارو توی جاسیگاری طرح چوبش ریخت

گفت؛برای خیلی سال پیش

گفتم؛چقدر؟

نگاهم کرد از اون نگاها که یعنی مشخصه که قفلی زدی و ولکن نیستی و منم ادم جواب بلند دادن نیستم،اما موهای لخت جلوی صورتمو اروم بین انگشتاش لمس میکرد و گفت

شاید8،9سال

گفتم؛پس خیلی جوون تر بودی

گفت؛و خام تر

گفتم؛نمیخوای راجبش باهام حرف بزنی؟

نگاهامون بی حرکت بود 

گفت؛من هیچ چیز پنهونی ازت ندارم نپرسیدی که بهت بگم

گفتم؛گفتم شاید تداعی یه خاطره بدیه برات

تک سرفه ای کرد،سیگارو از تو دستش قاپیدم ،لبخند کجی زد

گفتم؛ممنوع برات ممنوع 

بازم موهامو محکم تر لمس کرد و گفت؛مثل تو که ممنوعی و دارمت

سرمو بوسید و همونجور که نگاهامون از هم پنهون مونده بود گفت؛خیلی سال پیش بود ،یادمه جوون بودم،اینقدر خام که هیچی از زندگی و نامردی هاش سرم نمیشد،تموم داراییمو پای اون ادم وسط گذاشتم،چون خیلی به کمک نیاز داشت اینقدر که بی چون و چرا همه چیمو براش باختم کار از کار که گذشت دیگه نگاهمم نکرد عصبی شدم،توپیدم بهش ،اینجارو داغ کردم که هربار خواستم مهربونی کنم نگاه بهش بندازم و اون اتفاق یادم بیاد خلاصه  وار گفتم که بهت بگم این ادما از خوبی سرشون نمیشه ،یا خوبی نکن یا واسه خاطر دل خودت کن وگرنه هیچوقت چیزی که میخوای بهت نمیدن فقط و فقط زخمن

ازش فاصله گرفتم و گفتم؛اما این جای چند تا زخمه

اشکمو پاک کرد ،دستشو پس زدم

گفت:‏وقتی مهربونی جزئی از وجودت باشه، هیچ وقت نمیتونی ترکش کنی حتی اگه هزار بار هم به خاطرش ، پشت دستتو داغ کرده باشی.

دلم ضعف رفت برای نگاه براق و تیزش که ته ته هاش خیس بود ،کف دستشو بوسیدم و گفتم؛تو خوش قلب ترین ادمی هستی که دیدم

#ژین آ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)