من اونقدر حالم بد بود که دکتر اول برام سرترالین و الانزاپین تجویز کرد بعد هم کلونازپام اضافه شد🤦🏻 ...
نگران نباش. داروهای خوبین. مخصوصا درباره کلونازپام تو اینترنت چیزای خیلی بدی نوشته شده ولی اصلا توجه نکن. تحت نظر دکتر اینا واقعا نجات بخشن. زندگی آدمو عوض می کنن.
نگران نباش. داروهای خوبین. مخصوصا درباره کلونازپام تو اینترنت چیزای خیلی بدی نوشته شده ولی اصلا توجه ...
اره میدونم یه مدت کوتاه بهم کمک کرد ولی بعدش بی اثر شد الان هم دارم ترکش میکنم ولی واقعا خسته شدم هزار تا دکتر رفتم و همه ی داروهارو امتحان کردم تقریبا😔
اره میدونم یه مدت کوتاه بهم کمک کرد ولی بعدش بی اثر شد الان هم دارم ترکش میکنم ولی واقعا خسته شدم هز ...
خب بی اثر شد دکتر باید دوزشو عوض کنه که موثر بشه. کاش همینجوری ترک نکنی. اضطراب و افسردگی و اینجور چیزا اینجوری نیست که ولشون کنی خوب بشن. زندگی آدمو تحت تاثیر قرار می دن. نمی شه تحملشون کرد. خیلی سخته.
خب بی اثر شد دکتر باید دوزشو عوض کنه که موثر بشه. کاش همینجوری ترک نکنی. اضطراب و افسردگی و اینجور چ ...
درسته ولی میدونید دیگه ادم به یجایی میرسه که انقد دکتر میره و دارو مصرف میکنه و نتیجه نمیبینه دیگه از همه چیز نا امید میشه! من تقریبا چهار ساله زندگیم به فنا رفت و از بیست سالگی دچارش شدم