_reyhaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2235 عنوان برم یا نرم؟ 73 بازدید | 4 پست کنکور دارم تو خونه هی بازیگوشی میکنم باید خودمو ببندم به صندلی😂🤦🏻♀️برم کتابخونه درس بخونم؟بعد یه عادتیم که دارم بلند بلند میخونم یکم، نمیدونم چیکار کنم!میخوام این تایم که مونده نهایت استفاده رو ببرم چون تازه دارم مث آدم میخونم یکم قبلاً هی ول میکردم بعد چند روز🤦🏻♀️ 🌝✨ 1400/12/06 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arthur_bert عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 526 گوشی رو بده به یکی از خانوادت بگو مثلا تا فلان ساعت من هرچی بهتون گفتم بهم ندیدشیا مثلا بهشون بگو من تا این ساعت باید درس بخونماگه یوقت نخوندم همش بهم گوشزد کنین و بزور بگین باید بخونیمن خودم اینکارارو کردم خیلی خوب جواب داد 😁
_reyhaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2235 گوشی رو ول کن برو کتابخونه یا تو خونه بشین بخونننن آخه مشکل اینجاس با گوشی میخونم کتاب تست نخریدم 🌝✨
_reyhaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2235 گوشی رو بده به یکی از خانوادت بگو مثلا تا فلان ساعت من هرچی بهتون گفتم بهم ندیدش یا مثلا بهشون بگو ... مشکل اینجاس با گوشی میخونم کتاب تست نخریدم 🌝✨