2777
2789
عنوان

ایفون دارا کمک

244 بازدید | 22 پست

سلام

من اولین بارمه گوشی ایفون گرفتم پس ناشی ام و حتی یکمم پشیمون شدم 

من یه جک خریدم که بتونم هندزفری بزنم

بعد یه ماه نشده دارمش مچ نمیشه به گوشیم

هندزفری میشه ولی جک نمیشه و مث چی دارم حرص میخورم و یکمم میترسم چون گرون شد و اصلم بود ولی نمیدونم چش شده…

تاحالا برای کسی پیش اومده؟

چون تازه خریدی برا همین میگی پشیمونم یکم که بیشتر با سیستم iOS کار کنی راحت میشه برات

دقیقا دخترعمم میگه…ولی الان نمیدونم چیکا کنم بابام زیاد موافق نبود بخاطر پشتیبانی تو ایران واسه همین یکم استرسی و حساس شدم سرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دخترعمم میگه…ولی الان نمیدونم چیکا کنم بابام زیاد موافق نبود بخاطر پشتیبانی تو ایران واسه همین ...

عادت میکنی فدات شم انقدر حساس نشو❤️

منم وقتی اولین بار استفاده کردم گفتم خاااک تو سر من!حتی یه آهنگ هم نمیتونم از اینترنت دانلود کنم و این حرفا..به مرور فهمیدم که باید دندون رو جیگر بزارم..الان عادت کردم 😅💔

.
من که وااااااقعا پشیمونم از آیفون  هیچ وقت دیگه اشتباهمو تکرار نمیکنم بعدا

بزرگوار مگه میشه از ایفون پشیمون شد؟ قول میدم بعد از ایفون دیگه نتونین اندروید رو حتی دست بگیرین. تاچ ایفون به کل اندروید می ارزه

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
من که وااااااقعا پشیمونم از آیفون  هیچ وقت دیگه اشتباهمو تکرار نمیکنم بعدا

کار باهاش دردسر داره ولی کیفیتش خوبه

ادم میمونه بین کیفیت و راحتی کدومو انتخاب کنه🥲

مچ شد یه دوهفته ای هست استفاده کردم امروز دیدم نمیشه

ممکنه  سیمش قطع شده باشه‌‌ البته ممکنه. گوشی رو خاموش کنین و بعد یه دستمال کاغذی رو نمدار کنین و داخل کانکتور شارژ گوشی رو تمیز کنین و بعدش هم با یه دستمال خشک نم داخلش رو خشک کنین و دوباره امتحان کنین اگر نشد قطعی از جکتون هستش

کار باهاش دردسر داره ولی کیفیتش خوبه ادم میمونه بین کیفیت و راحتی کدومو انتخاب کنه🥲

آخه واقعا اولترا نوت ۲۰ سامسونگ چی کم داره از کیفیت ؟

دوربین عالی

تاچ عالی 

ظاهر عالی 

کاربری راحت 

واسه هر کاری واسه هر دانلودی لازم نیست هی پول بدی…

باتری عالی واقعا خیلی زود خالی میکنن این آیفونا

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
بزرگوار مگه میشه از ایفون پشیمون شد؟ قول میدم بعد از ایفون دیگه نتونین اندروید رو حتی دست بگیرین. تا ...

من قبلش نوت ۹ سامسونگ داشتم 

الان بین نوت اولترا ۲۰ و آیفون ۱۳ پرو مونده بودم که آیفون رو گرفتم 

واقعا پشیمون شدم

کار که باهاش اصلا راحت نیست . هر چیزی میخوای دانلود کنی با هزینه هست و باید چند ماه یه بار پول بدی !!

توی جعبه ش که هیچی جز یه سیم شارژر نداشت !

عجیب هم شارژ خالی میکنه عجییییب 

واقعا دردسر بزرگی شده برای من روزی دو بار شارژ کردن !

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
من قبلش نوت ۹ سامسونگ داشتم  الان بین نوت اولترا ۲۰ و آیفون ۱۳ پرو مونده بودم که آیفون رو گرفت ...

شما در مورد جلبریک ایفون چیزی به گوشتون خورده؟ اطلاعات دارین در موردش؟