2777
2789
خواهر من برو بازار برگرد دیگه کجا جنس خوب هست من خودم دارم جهاز میخرم ...خاله من دوسال پیش یه یخچال ...

نمیدونم شاید شما گیر نمیارین من که جنس خوب زیاد میبینم. البته اینکه زیاد میگردم هم بی تاثیر نیست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال ۹۰انقدز چیز بیخودیزیاد گرفتم هیچی شوهرم نگرفت همرو مامانم داد اون موقع ۱۸۰تومد شد 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من سال ۹۰انقدز چیز بیخودیزیاد گرفتم هیچی شوهرم نگرفت همرو مامانم داد اون موقع ۱۸۰تومد شد 

نه من کم و چیزای واجب میخرم مثلا سرخ کن واسنک ساز وغذاسازو جاروشارژی واتو پرس واینجورچیزا رونمیخرم

شما سخت گیر نبودید؟ ما خیلی سخت گیریم مثلا حتما باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشه

خواهر گلم اخلاق اخلاق اخلاق فقط..من خودم به شخصه اخلاقم برام مهم بود خداروشکر بهش رسیدم آسودگی که الان دارم صدتا مدرک نمیتونست جبران کنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
نمیدونم شاید شما گیر نمیارین من که جنس خوب زیاد میبینم. البته اینکه زیاد میگردم هم بی تاثیر نیست

دیدن بله منم میبینم وقتی میری مغازه اعلام میکنه قاچاقه یا فلان قطعه اش فیکه یا نمایندگیش مثلا فلان چیزش خراب بشه ساپورت نمیکنه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خواهر گلم اخلاق اخلاق اخلاق فقط..من خودم به شخصه اخلاقم برام مهم بود خداروشکر بهش رسیدم آسودگی که ال ...

آره اخلاق برام خیلی مهمه

ولی من خودم لیسانسم خواستگارم دیپلم داشت و کارش آزاد بود و مثل داش مشتی ها حرف میزد خوشم نیومد اصلا به هم نمیخوردیم ولی پولدار بود وسنشم۲۵بود ولی اخلاق نداشت

آره اخلاق برام خیلی مهمه ولی من خودم لیسانسم خواستگارم دیپلم داشت و کارش آزاد بود و مثل داش مشتی ها ...

وا خب منم لیسانسم همسرمم دیپلم شغلشونم ازاده ولی خدای داش مشتی نیست امروزیه😂 خواستگارم داشتم درس خونده شغل توپ بعدش که رفتیم تحقیق میگفتن اخلاق مخلاق نداره

نه من کم و چیزای واجب میخرم مثلا سرخ کن واسنک ساز وغذاسازو جاروشارژی واتو پرس واینجورچیزا رونمیخرم

وای من مثل این ندید بدید ها هر چی بود برمیداشتم قهوه ساز و اسپرسوساز جدا جدا الان همرو کارتن کردم تو انباری نکن این کار و اصلا 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
وا خب منم لیسانسم همسرمم دیپلم شغلشونم ازاده ولی خدای داش مشتی نیست امروزیه😂 خواستگارم داشتم درس خو ...

آره خب نمی گم دیپلم بده ولی خب به این نمیومدم اصلا نمی تونست قشنگ حرف بزنه 😂

آره خب نمی گم دیپلم بده ولی خب به این نمیومدم اصلا نمی تونست قشنگ حرف بزنه 😂

خب اونکه حله ولی ادم با شخصیت و با اخلاق پیدا کردی بچسب بقیشو میتونی کمکش کنی بدست بیاره

باشه عزیزم ایشالله که پیداشه 🙂شما هم خوشبخت باشی عزیرم

ای جان مهربونت شما هم خوشبخت بشی

نه بخوامم بخرم پولم نمیرسه😂

اصلا خیلی داشتی هم نکن فقط پشیمون میشی و بارکشی الکی داری به خدا😂🥴