2777
2789
تحقیق کن جای که میری با وجدان باشه وگرنه من کسی رو میشناسم با زنعموش لباس شویی پاکشوما خریده از زنعم ...

راستش ما بیشتر قسطی میخریم داریم خرد خرد میخریم هنوز ازدواج نکردم ولی از الان دارم کم کم میخرم

چرا دوتا گاز؟ یه گاز هم صفحه ای  با خواهرت هم زمان ازدواج میکنی؟

این گاز روصفحه ایه...دوتا گاز برداشتم دوسایز یکیش برا آش پختن یکی کوچیک برا اینکه تو بالکن غذا سرخ کنم بو خونه رو برنداره.....نه خواهرم ازدواج کرده ولی مامانم لوازمی که دید از مد نمیفته مث بخاری سرویس خواب مهمان و....رو ازقبل خرید

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گارانتی دقیقا همینه پس همون اول جنس خوب بخریم ک خراب نشه

خواهر من برو بازار برگرد دیگه کجا جنس خوب هست من خودم دارم جهاز میخرم ...خاله من دوسال پیش یه یخچال خرید الان داغون شده بااینکه ظاهرش نوعه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
این گاز روصفحه ایه...دوتا گاز برداشتم دوسایز یکیش برا آش پختن یکی کوچیک برا اینکه تو بالکن غذا سرخ ک ...

آهان مامان منم برای من وآبجیم باهم یه سری چیزا رو خریده

دعا کن که من وآبجیم هم خواستگار خوب برامون بیاد وازدواج کنیم

راستش ما بیشتر قسطی میخریم داریم خرد خرد میخریم هنوز ازدواج نکردم ولی از الان دارم کم کم میخرم

خوب کاری میکنی ...من خودم عقدم دارم قسطی میخرم...از الان دارم بهت میگم چیزی که خودت صلاح میدونی به دردت نمیخوره رو الکی هزینه نکن..من الان خودم چای خور نیستم همسرمم تو روز یدونه میخوره بی رنگ کم جمعیت هم هستیم و زیاد اهل رفت و امد نیستیم من سماور نخریدم تقریبا دوسه ملیون پولش بود

آهان مامان منم برای من وآبجیم باهم یه سری چیزا رو خریده دعا کن که من وآبجیم هم خواستگار خوب برامون ...

الهی عزیزم خوشبخت بشین😍من بیست و پنج سالمه

خوب کاری میکنی ...من خودم عقدم دارم قسطی میخرم...از الان دارم بهت میگم چیزی که خودت صلاح میدونی به د ...

میخوام برقی آشپزخونه چرخ گوشت و آبمیوه گیری وپلو پز وهم زن وگوشت کوب برقی وچای ساز بگیرم 

وسماور وکتری وقوری و آبمیوه گیری وپتوو تشک وبالشت وروتختی واتو وپلاستیکی هم یه مقدار و دودست قابلمه وانیا رو گرفتم

میخوام برقی آشپزخونه چرخ گوشت و آبمیوه گیری وپلو پز وهم زن وگوشت کوب برقی وچای ساز بگیرم  وسما ...

من همسرم میگفت گوشت چرخ کنی نخر ادم میرع اماده میخرع.....به سلامتی گلم

آبجیمم تازه  ۲۵شده منم۳ماه دیگه میشم۲۳

خب پس هنوز وقت دارین