2777
2789
بندر گچین کجاست؟

بندر عباس هست من تمام برقی هامو اونجا خریدم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه منو شوهرم وقتی با مامانم اینا رفتیم جهاز بخریم گچین دیدیم لب تا هم دارن اونم خریدیم 3.5 خودمون دو ...

وای الان فکرنکنم اینجازیر۵۰باشه 

وسیله هایی که گرفتی برگه ضمانت داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الان فکرنکنم اینجازیر۵۰باشه  وسیله هایی که گرفتی برگه ضمانت داره؟

ضمانت تو کشور ما کشکه وسیله اونجا تست میکنن تحویلت میدن دیگه سالم سالم وقتی ام خارجی باشه اخ نمیگه

اما نمایندگی دارن همشون تو ایران

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ضمانت تو کشور ما کشکه وسیله اونجا تست میکنن تحویلت میدن دیگه سالم سالم وقتی ام خارجی باشه اخ نمیگه ...

من رفتم بازار اونجا یه مغازه ای بود خیلی ارزون بود میترسم از اونجا بخرم

من رفتم بازار اونجا یه مغازه ای بود خیلی ارزون بود میترسم از اونجا بخرم

چرا بترسی اتفاقا باید از همین جور مغازه های با انصاف بخری اما جنسم بشناسی بدونی داری اصل میخری

اصلا نمی شناسم چی خوبه وچی اصله

باید بری صد تا مغازه مثلا کارک سامسونگ نگاه کنی ببینی قشنگ میفهمی 

اگه وقت داشتی میشه لیست چیزایی که خریدی روبفرستی

یه سریاش رو قلبنا مامانم خرد خرد خریده.تو کمده.

سرویس گرانیت...سرویس استیل..سرویس روحی رنگ شده...سرویس روحی کامل...مس..چایساز ...ساندویچ ساز..سرویس سماور برنجی...کتری و قوری...گاز رو صفحه..فرتوکار...گوشکوب برقی...همزن حرفه ای(چون زیاد کیک میپزم)سرویس چینی دم دستی..لباس شویی...تلویزیون...بخچال...دوعدد گاز..بند لباسی آپارتمانی..میز اوتو و چرخ خیاطی..اتو...سرویس ابزار..سرویس کارد...سرویس کارد میوه خوری...سرویس قاشق...تلفن..ابمیوه گیری چندکاره...هونگ...یه چندتا دیس شیرینی خوری...مبل..تخت و میز..تشک...جاروبرقی...تشک مهمان...پتو و بالشت...سینما درخانه..

یه سریاش هنوز مونده  که بخریم الان به خاطر اینکه جا نداریم صبر کردیم یه سریاشم چون باخواهرم پشت سرهم بودیم مامانم ازقبل خریده ان شاالله نزدیک عروسیمون کم و کسری هارو میخریم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اصلا نمی شناسم چی خوبه وچی اصله

تحقیق کن جای که میری با وجدان باشه وگرنه من کسی رو میشناسم با زنعموش لباس شویی پاکشوما خریده از زنعموش تقلبی دراومده...الان چون مارکای معروف رو احازه واردات نمیدن بیشتریاش یا فیکن یا قاچاق

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

گوگل بزن لیست جهیزیه بشین اضافه هاش خط بزن

از منم میشنوی کمترییین چیزی میشه بخری رو بخر اما جنس خوب 

یه سریاش رو قلبنا مامانم خرد خرد خریده.تو کمده. سرویس گرانیت...سرویس استیل..سرویس روحی رنگ شده...سر ...

چرا دوتا گاز؟

یه گاز هم صفحه ای 

با خواهرت هم زمان ازدواج میکنی؟

ضمانت تو کشور ما کشکه وسیله اونجا تست میکنن تحویلت میدن دیگه سالم سالم وقتی ام خارجی باشه اخ نمیگه ...

نمایندگی ها عین قبل ساپورت نمیکنن ما یه تلویزیون سامسونگ خریدیم دوبار رفت نمایندگی اخرش یه خط بغلش موند

نمایندگی ها عین قبل ساپورت نمیکنن ما یه تلویزیون سامسونگ خریدیم دوبار رفت نمایندگی اخرش یه خط بغلش م ...

گارانتی دقیقا همینه پس همون اول جنس خوب بخریم ک خراب نشه