2777
2789
عنوان

بستگی سحر جادو

319 بازدید | 4 پست

سلام خوب هستین خانوما کیا با خوندن چهار قل و آیت الکرسی خوندنش روآب و خوردن اون آب بستگیاشونو بر طرف کردن 

اگه اعتقاد نداری وارد تاپیک نشو 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

تنها راه برطرف کردن سحر و جادو اینکه تارهای اتری نامناسبی که بهت وصل کردن و رو قطع کنی و ارتعاشت رو بالا ببری

دیگه هیچ اثری روت نخواهد داشت.

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
تنها راه برطرف کردن سحر و جادو اینکه تارهای اتری نامناسبی که بهت وصل کردن و رو قطع کنی و ارتعاشت رو ...

خب اخه چجوری

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخه چجوری

از خدا و تیم روحیت و البته فرشته های مثل جبرئیل بخواه هر گونه تار اتری نامناسبی رو که طلسم و جادو بهت متصل کرده قطع کنن و خودت هم تصور کن که داری قطعشون میکنی و بعد تصور کن که انوار طلایی وارد بدنت میشه و تورو پاگسازی میکنه از انرژی منفی

هر بار حس کردی میترسی فرشته های مقرب مثل جبرئیل و میکائیل رو صدا کن که بیان و انرژی های بدی که دورت هست رو به جای درست خودش انتقال بدن.

و بعد هم باور به اینکه هیچ چیزی نمیتونه خارج از اراده ی خدا اتفاق بیفته؛ جای نگرانی نیست.

وقتی به این باور برسی که همه چیز امن هست؛ دنیا برات امنه؛ ارتعاشت بالا میره.

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
از خدا و تیم روحیت و البته فرشته های مثل جبرئیل بخواه هر گونه تار اتری نامناسبی رو که طلسم و جادو به ...

مرسی عزیزم خیر ببینی و خوشبخت بشی دلت شاد