2821
2789
عنوان

ی لحظه بیایین

122 بازدید | 17 پست

دوستام که چه عرض کنم بد خواهام باهم تو مدرسه یه چیزایی گفتیم بعد فک میکنن آتو دارن ازم در صورتی که همشون الکی به خودشونم گفتم شوخی بود ولی استفاده میکنن 

و الان هم یکی شون دارم میبینم همکلاسیم باهم باهاش چطوری رفتار کنم بخاطر کاراشون من دو سال شب و روز نداشتم 

شوخی ک خنده کن که به چشم نیاد 

حضورِ تُ در قلبم                                                           مثل نفس کشیدن است                                                   آرام و بی صدا امّا همیشگی...                                                     :)   💎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو از ادم شوخ تبدیل کردن به افسرده 

اهمیت نده اصلا فقط خودت باش لبخند بزن زیاد 

حضورِ تُ در قلبم                                                           مثل نفس کشیدن است                                                   آرام و بی صدا امّا همیشگی...                                                     :)   💎
فک کنم اونا از شوخی های اسی می‌خوان سو استفاده کنن 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

میدونم، خب گفته شوخی بوده، خواستم سواستفاده کنن بازم جدی بگه شوخی بوده، نیازی نیس اهمیت بده، اسی جان حیفه روزهاتو به غصه نگذرون، فقط تجربه بشه حرفاتو بکسی نزنی، اتو دست کسی ندی

میدونم، خب گفته شوخی بوده، خواستم سواستفاده کنن بازم جدی بگه شوخی بوده، نیازی نیس اهمیت بده، اسی جان ...

مرسی 

خیلی وقته تجربه شده ولی نمی دونم چطوری از شرشون خلاص بشم