2777
2789
عنوان

بحث با شوهر

166 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .ممنون میشم راهنماییم کنید.شوهر من خاله های بد و بدجنسی داره وقبل از ازدواج و بعد از ازدواج خیلی تیکه و کنایه به من میزنن و خودهمسرمم دل خوشی نداره ازشون ولی دیشب که بحثمون شد بحث رو از یه جای دیگه رسونده به اینکه من خونه خاله هام میرفتم ولی چون تو خوشت نمیاد دیگه بعد ازدواج نمیرم !!!!!درسته به من تیکه و اینا میزنن ولی هربار دعوتمون کردن رفتیم .خیلی دلم شکست که همسرم با کمال وقاحت حرف تو دهنم میذاره .میگه تو خوشت نمیاد نمیریم من بخاطر تو نمیرم درصورتی که خودشم نمیخواد ببینتشون .واقعا هراتفاقی میفته شوهرم از هزارسال پیشو میکشه وسط من واسه تو خونه دوستام نمیرم درصورتی که بار ها گفتم بهش بخاطر اینکه تحقیر میکنن گوشه و کنایه میزنن و... لطفا بهم بگید چیکار کنم واقعا برام جالبه یه ادم اینقدر بیوجدان که جرات نداره بگه خودم خاله هامو نمیخوام میگه واسه تو نمیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا نمیدونم .همیشه همه جوره پشتش بودم همیشه زود فراموش کردم ولی دیشب واقعا دلم شکست از دردو دلام احساسام برعلیهم استفاده کرد قشنگ گفت بخاطر تو فلان جاها نمیرم مثل خونه خاله هام .میدونه چقدر خاله هاش منو اذیت کردن خودشو از من جدا کرد .یا وقتی چیزی بهش میگم میگه تو میخوای منو زیر سوال ببری انگار من دشمنشم .الان انتظار داره باش بگم و بخندم 

بگو ممنون عزیزم .. می‌دونم آنقدر عاشقم هستی که از خود گذشتگی هم حاضری بکنی😉 من هم به خاطر تو ...و.. ...

اخه با منت میگه.بارها وتو هربحثی میگه من بخاطر تو فلان کارو نمیکنم فهمیده نقطه ضعفم چیه.جالبه نمیاد بگه واسه خوشبختیت فلان چیزو خریدم دقیقا همون خونه دوتا رفیقشو هربار میزنه تو سرم.دیشبم که رسما حرف تو دهنم گذاشت که من باخاله هام مشکل ندارم تو دوسشون نداری نمیرم خونه هاشون !!!

اخه با منت میگه.بارها وتو هربحثی میگه من بخاطر تو فلان کارو نمیکنم فهمیده نقطه ضعفم چیه.جالبه نمیاد ...

خوب عزیزم شما همیشه یه جواب تکراری میدی و شما هم واکنش همیشگی ایشون رو دریافت میکنی .. استراتژیت رو‌ که عوض کنی ایشون هم موضع گیریش عوض میشه😉 چیزی که گفتم رو بگو 

خوب عزیزم شما همیشه یه جواب تکراری میدی و شما هم واکنش همیشگی ایشون رو دریافت میکنی .. استراتژیت رو‌ ...

یعنی میگید وقتی حرفی رو نزدم بگم اره من گفتم خونه خالت نرو ؟الان بهش بگم مگه نمیگی دوسشون داری پاشو بریم خونه هاشون مطمعنم نمیاد .ادم کینه ای هست .واقعا نمیدونم چرا طرز فکرش اینه میخوای منو زیر سوال ببری یا حرف میذاره تو دهنم .اصلا دیگه نمیشه باش حرف زد تا میام حرفی بزنم عصبی میشه .کاری کرده کلا دیگه نمیخوام باش حرف بزنم 

یعنی میگید وقتی حرفی رو نزدم بگم اره من گفتم خونه خالت نرو ؟الان بهش بگم مگه نمیگی دوسشون داری پاشو ...

عزیزم شما نگفتی  که خونه ی خاله هاش نره .. اما شما از اونها خوشتون نمیاد .. همسرت تو دلش به شما میده و یکی از دلایلی که از خاله هاش دوری می‌کنه شمایی .. حالا تو دعوا گفته تو به من گفتی نرو ! استفاده کن از موقعیت .. بگو عزیزم ممنونم که بخاطر من نمیری این یعنی من و نظر من و آرامش من برات مهمه ( تلقین،تأیید و تحسین می‌کنی همزمان ) .. خوب نتیجه ی این جملات رو با جملات خودت مقایسه کن 

این مساله رو ما نمی تونیم حلش کنیم نیاز به روانشناسی دارید.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

این وظيفه کوچیکش هست که در قبال ازدواجش داره انجام میده 

باید این کار رو می‌کرد بدون منت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
این وظيفه کوچیکش هست که در قبال ازدواجش داره انجام میده  باید این کار رو می‌کرد بدون منت

درسته.ولی منتاش تمومی نداره.یجور رفتار میکنه انگار توهین به من توهین به منه نه دوتامون

درسته.ولی منتاش تمومی نداره.یجور رفتار میکنه انگار توهین به من توهین به منه نه دوتامون

خب تفکرش اشتباست.