2777
2789

راه باطلش نیست؟ یه نفر گفت تمام مشخصاتشو گفت و گفت چیزی بهش دادن ، یه دعاهم داد انداختیم تو رودخونه خوب نشد ولی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
دکتر بردینش؟ 

اره دکتر اعصاب و روان بردیم دارو داده ، دکتر روانشناس بردیم گفته برای دوران بلوغشه توی بحرانه

ولی دونفر کاربلد گفتن اینو دعا نوشتن براش

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا باور نکنید این دعا و ... 

مطمئنن همون مال بلوغه 

من ۱۵ سالمه دارم دیوونه میشم🥺😭😭😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره دکتر اعصاب و روان بردیم دارو داده ، دکتر روانشناس بردیم گفته برای دوران بلوغشه توی بحرانه ولی د ...

عزیزم درمان های دارویش رو ادامه بدین سحر و جادو و دعا هایی که مینویسن پای اجنه رو به زندگی باز میکنه ممکنه بدتر شه یا مشکل دیگه ای تو زندگیش پیش بیاد قرآن  بخونید به جاش

هر چه در جستن آنی، آنی.