2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟

72 بازدید | 13 پست

اینی که میخوام بگم عجیبه پس اگه نفهمیدید مشکلی نیست 

بچه ها من بعد چند وقت رفتم جلوی آینه ، حال خوبی ندارم خیلی وقته ، خلاصه رفتم جلو آینه دیدم خودم  رو گم کردم ، حس بدی بود ، انگار خودم رو نمیشناختم همش می گفتم این دیگه کیه ، این منم؟ اصلا باورم نمی شد که خودمم هر چند به خاطر استرس و اینجور چیزا صورتم لاغر تر شده ولی اصلا تغییر نکردم ، هرچی بیشتر و عمیق تر تو آینه نگاه میکردم ، بیشتر خودم رو نمیشناختم🥺اصلا نمی تونستم زندگی و خاطراتم رو با این تصویر وفق بدم

تا حالا شما هم همچین حسی داشتید؟

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی غرق در افکار سیاهم شدم😔 جالبه ۱۵ سالمه 

تو این سن خیلی طبیعی عه این افکار یعنی برا همه ممکنه یه مدل درگیری ذهنی پیش بیاد باید بدونی چطور از خودت مراقبت کنی که این مرحله از بلوغ رو پشت سر بگذاری حتما پیش مشاور برو کمکت میکنن یا اگر دسترسی نداری کتاب بخون

هر چه در جستن آنی، آنی.
اخ اخ اره چندباری برام پیش اومده هرچی بیشترنگا کنی غریبه تر میشی خیلی بده بهتره تا چن روز اینه نگا ن ...

من همیشه خودم رو نگاه میکردم چند وقته درگیر بودم نگاه نکردم 

امروز جلو آینه یه لبخند زدم ولی انگار این چهره سالهاست لبخند نزده 

اصلا انگار من نبودم 😔😔

تو این سن خیلی طبیعی عه این افکار یعنی برا همه ممکنه یه مدل درگیری ذهنی پیش بیاد باید بدونی چطور از ...

وسواس دارم 

پیش مشاور رفتم 

ولی اثرش خیلی کوتاه بود متاسفانه😔❤

وسواس دارم  پیش مشاور رفتم  ولی اثرش خیلی کوتاه بود متاسفانه😔❤

عزیزم باید اینقدر دنبال درمان باشی تا کامل جواب بگیری مشاورت رو عوض کم ایشالا بهتر میشه حالت

هر چه در جستن آنی، آنی.