2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بر اساس اطلاعاتی که دارم برات میگم اینکه تو عمل کردی باید همیشه رژیم غذایی داشته باشی یعنی بگی حالا عمل کردم هرچی دوست داشتم بخورم نه، اینجور نیست  کنارش ورزش و رژیم غذایی سالم هم باید رعایت کنی.

من خودم دوسال طول کشید دکترمو انتخاب کردم.از پیج اینستاگرام دکتر عطااله حیدری ، برای پیکر تراشی و تزریق چربی به باسن آشنا شدم. آدرسش رو از رو پیج برداشتم رفتم مطبش دو تا مریض بودند که لیپوماتیک کرده بودن رفتم پیششون و سر صحبت رو باز کردم یکم که درد داشتن ولی بعدش که عکس های قبل از عمل شون رو بهم نشون دادن اونقدر خوب شده بود که اون شکی که داشتم از بین رفت الان واقعا نتیجه عملم عالی شده و با اینکه می ترسیدم بعد از عمل و اونهمه درد و هزینه  چربی هام آب بشه ، بعد از چهارسال باسنم به سفتی و برجستگی روز اوله واقعا خوشحالم که پیش دکتر حیدری انجام دادم.

از من می‌شنوی هر کی رو انتخاب کردی برو مطبش با بیماراش صحبت کن. بهترین روش برای انتخاب دکتر اینه از نزدیک  بدون هیچ فتوشاپ و دروغی واقعیت رو میبینی بعد تصمیم بگیر مسیله یک عمر اندامته که جلوی آینه به خودت نگاه کنی پشیمون نشی از تصمیمت.

قیمتشو میدونی؟

بستگی داره اگر بخوای کلا پیکر تراشی کنی و ترانسفر باسن و ابدو هم انجام بدی حدود 60.70 البته بازم بستگی به وزنت داره چاق تر باشی بیشتر این قیمت برای ۴.۵ کیلو اضافه وزن

من بر اساس اطلاعاتی که دارم برات میگم اینکه تو عمل کردی باید همیشه رژیم غذایی داشته باشی یعنی بگی حا ...

چه جالب منم پیش دکتر حیدری لیفت سینه انجام دادم👍😍
سینه های من اینقدر سنگین و افتاده بود از وقتی که عمل کردم دیگه گردن درد ندارم و خیلی گرد و خوش فرم شده جوری که همه فکر میکنند پروتز کردم و باورشون نمیشه سینه های خودم باشه خیلی خیلی  راضیم. کلا شنیده بودم دستشون تو عمل خیلی سبکه ایشالا هر جا که هست سلامت باشه

ببین من خیلی وقت پیش انجام دادم پیش دکتر ایزد پناه و خیلی راضیم. ولی بگم نه باید ورزش رو ول کنی بعدش به هوای اینکه اندامت خوب شده. نه اینکه هر چی خواستی بخوری بگی تمومه دیگه من لیپو کردم

https://www.drkambizizadpanah.com/