دوستان من ۲۰سالمه.یه شب خندوانه آقای مهران غفوریان اورده بود که میگفت سکته کرده ،ماجراش رو که تعریف کرد منم دقیقا همونطور شدم حس کردم نفسم گرفت مچ پاهام سوزن سوزن شد و احساس کردم قلبم وایستاده رفتم یه کم اب خوردم و اون شب بعدش تا مینشستم یا میخواستم بخوابم حس میکردم قلبم میخواد بایسته و بالاخره ساعت ۳تونستم بخوابم اونم بصورت چمبره زده اگه دراز میکشیدم قلبم میخواست وایسته .صبحش که بیدار شدم با هول و استرس پاشدم قلبم مدام هوری میریخت .بعدش هم که مشکلاتم شروع شد میخواستم عطسه کنم قشنگ چشمام سیاهی میرفت.روز بعدش احساس توده در گلو داشتم بعدش احساس سرماهای نقطه ای که گاهی در نقطه ای از بدنم رخ میداد دکتر رفتم نوار گرفت گفت مشکل نداره والی ضربانم بالا بود کلی چرک خشک کن خوردم پرانول خوردم فایده نداشت بعد از چند روز هم قفسه سینم درد گرفت پشت کتفم .اروغ هم زیاد میزنم .نمیدونم چه مشکلی دارم وضعمون هم طوری نیست متخصص برم کسی بود این مشکلو داشته باشه؟همش استرس دارم خیلی حالم بده حدود دو ماهه اینطورم.ممنون ازتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم چیزی نیس منم خیلی اینطوری میشم به خاطر ضربان بالاس و ایتکه استرس زیاد داری
استرس ضربان میبره بالا و پشت کتف درد میادحتما دریچه لقی داری که مشکلی نیس و بیشتر خانم ها اینجورند
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
بعد زایمانم مادرشوهرم آمد خونمون یه دعوا راه انداخت و جیغ می زد و ... خیلی بد بود بعدش همش حس می کردم قلبم می خواد بایسته انگار باید زندگی می کردم ولی انرژی برای زندگی نداشتم و قلبم یاری نمی کرد!!
حلالشون نمی کنم! امیدوارم برای دختر خودش پیش بیاد!
تا میخوام با یکی حرف بزنم مچ پاهام گزگز میکنه مال استرسه؟؟
اره مال استرس
حالا اگه بیمه تامین اجتماعی داری ی بیمارستان دولتی متخصص برو که هزینه نداره ی اکو قلب بدی خوبه
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
بعد زایمانم مادرشوهرم آمد خونمون یه دعوا راه انداخت و جیغ می زد و ... خیلی بد بود بعدش ...
وای مامان منم همینطور بوده منم ۴سالم که بود حدود ۱۶سال پیش اینقدر مادربزرگم بد اورد به سر مامانم بعدش سکته کرد مادربزرگم فوت کرد عمه هام گفتند مامان با تلفن زده تو سرش کشتتش خلاصه دادگاه و دعواو... ماجراش خیلی طولانیه.خدا واقعا ازشون نگذره خیلی خانواده پدریم بد اوردند سرما.درکتون میکنم
احتمالا مال معدت هس این علایم و شاید چربیت بالاس .اینم بگم چربی خون ربطی به چاقی و لاغری نداره ولی میدونم دیدم کسی ک نفسش تنگه و اروغ میزنه و کتفش سنگین میشه مال معده سنگین و چربی بالاس