2777
2789

من اگه باور کنید راستشو میگم یه مدت بخاطر ناراحتی موهام اونقدر کم شده بود که آرایشگر گفت جمعن موهات قابل شمارشه میخای بشمارم ولی الان پر پر..بخاطر اعصاب راحت و شستشو با پودر دستی

متنفر از شوهر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی طلاق بگیری و خودتو راحت کنی؟!؟ 

نه چون واقعن پناه  ندارم کاری هم بلد نیستم توی چاه افتادم الان میخاد واسه خاهر زادش عیدی گوشواره خریده هما میگن به به چه مرد دست ودل باز همه من رو مقصر میدونن نمیفهمن که این از زنو بچش میزنه..به همه کمک میکنه مالی معنوی ..ولی منو چی کلن عذاب 

متنفر از شوهر ...
نمیتونی طلاق بگیری و خودتو راحت کنی؟!؟ 

چی شده ک اسم طلاقو براش میاری 

اون اتفاقا خیلی ساده هستن ک داری انقد بد جلوه میدی براش وبدترش میکنی خیلی کارتون زشته.تجربیات تلخ داشته ولی قرار نیس از راه میرسی ب کسی بگی طلاق 

نه چون واقعن پناه  ندارم کاری هم بلد نیستم توی چاه افتادم الان میخاد واسه خاهر زادش عیدی گوشوار ...

خیلیا تجربه تلخ وسختی وداشتن و دارن  هیچوقت ب حرف هیچکس تو سایت گوش نده اینجا هزاران نفر هستن هرروز تاپیک خیانت جنایت و...میزنن اخرم سرشون تو زندگی خودشونه اوناایی هم ک تو نوشتی امضات اونقد سنگین نیستن حالا زیادجزیئات زو نمدونم ولی طلاق راه حل نیس مگر اخرین راه باشه

من اگه باور کنید راستشو میگم یه مدت بخاطر ناراحتی موهام اونقدر کم شده بود که آرایشگر گفت جمعن موهات ...

واقعا راست میگی یعنی اونقدر کم شده بود که ارایسگر میگفت شاید تو شیردهی بودی یعنی اگه اعصابم اروم بلشه درمیاد 

واقعا راست میگی یعنی اونقدر کم شده بود که ارایسگر میگفت شاید تو شیردهی بودی یعنی اگه اعصابم اروم بلش ...

صدرصد بهواعصاب ربط داره الان دیگه کمی بیخیال شدم پرشده موهام بخاطر زیادیش همیشه میبافم ولی اونروزا فک کنم ۱۰۰ تا تار مو داشت بخدا

متنفر از شوهر ...