من اگه باور کنید راستشو میگم یه مدت بخاطر ناراحتی موهام اونقدر کم شده بود که آرایشگر گفت جمعن موهات قابل شمارشه میخای بشمارم ولی الان پر پر..بخاطر اعصاب راحت و شستشو با پودر دستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چون واقعن پناه ندارم کاری هم بلد نیستم توی چاه افتادم الان میخاد واسه خاهر زادش عیدی گوشواره خریده هما میگن به به چه مرد دست ودل باز همه من رو مقصر میدونن نمیفهمن که این از زنو بچش میزنه..به همه کمک میکنه مالی معنوی ..ولی منو چی کلن عذاب
نه چون واقعن پناه ندارم کاری هم بلد نیستم توی چاه افتادم الان میخاد واسه خاهر زادش عیدی گوشوار ...
خیلیا تجربه تلخ وسختی وداشتن و دارن هیچوقت ب حرف هیچکس تو سایت گوش نده اینجا هزاران نفر هستن هرروز تاپیک خیانت جنایت و...میزنن اخرم سرشون تو زندگی خودشونه اوناایی هم ک تو نوشتی امضات اونقد سنگین نیستن حالا زیادجزیئات زو نمدونم ولی طلاق راه حل نیس مگر اخرین راه باشه