2777
2789
من پری عقب افتاده مطمئن نیستم باردارم مشکوکم برداشتم تو ابروهام رنگ گذاشتم اصلا یادم نبود حالا چه خاکی به سرم کنم اخه چرا اصلا حواسم نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هاملگیم رنگ کردم هم ابرو هم صورت
مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
چیزی نمیشه عزیزم بیخود نگران نباش
♡ ﻗﺼﺪﻡ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺑﻮﺩ.. ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ڪﻨﺎﺭﺕ... ﻧﻪ ﭼﺸﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺕ... ﻗﺼﺪﻡ ﺷﮑﺴﺘﻦ ﻏﺮﻭﺭﻡ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﺖ... ﻧﻪ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ... ﻗﺼﺪﻡ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ... ﻧﻪ ﺑﺎ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺖ... ﻗﺼﺪﻡ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺑﻮﺩ... ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺖ... ﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺖ..
اینکه خوبه،من ١ ماهه حامله بودم نمیدونستم.گذاشته بودم حامله بشم ولی درد پریودی داشتم فکر کردم نشدم نشستیم با شوهرم دلمون گرفته بود عرق خوردیم😐 اینکه میگم عرق چون مشروب شیشه نبود، عرق کشمش دستساز قوییی 😑 دیگه دکترم گفت کاریش نمیشه کرد ولی نگران نباش چیزی نشده، تو غربالگریم عادی و خوب بود همه چی شکر خدا😑😑

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

راستی باز یه ماهه حامله بودم کلاس رقص زومبا هم که بپر بپره میرفتم.موندم چه وروجکی بشه این دخمل من

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com