اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
نه عزیزم این خانوم اشتباه میگن.نرمالش برای سن شما بین هفتاد تا صد هست..وگرنه نرمالش رنج شصت تا صد هست...من روزی سه تا متورال میخورم تا ضربانم برسه به نود..چهل سالمه و اریتمی دارم
این تا 160 رو از کجا اوردی شما؟! در حالت استراحت بالای 100 نرمال نیست
😐😐😐حالا با ۱۶۰ برای بالای ۲۸ ۳۰ سال کاری ندارم.....ولی ۱۰۰ اشتباهه.....نهایتا برای سن ایشون ۱۲۰ هست
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
مطالعه کردم....ایراردیم باشهبر کتابی که خوندم وارده😁یکی از کتابهای اموزشی هلال احمر بود