2777
2789

با بچه

ولی بعد ۱۰ سال زندگی دونفره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بستگی ب شرایطتت داره 

من بچه نمیخواستم  ولی محیط اطرافم مجبورم کرد الانم عاشقشم ولی خب اگه شهر بزرگ بافرهنگ بهتر بودم نمیوردم 

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بابچه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بچه دلیل ازدواج نیست ادم ازدواج میکنه تا با یه نفر به ارامش برسه و یه شریک زندگی داشته باشه

عزیزم من نظر خودمو گفتم شما هم میتونی بدون ریپلای کردن من نظرت رو بذاری قطعا من ایرادی به نظرت نمیگیرم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی با بچه سخت نیس ؟؟؟

بچه مسعولیتش زیاده ولی اونقدر آدم عاشق بچش میشه که همه سختیارو به جون میخره

از ی جایی به بعد آدم میبینه خونه سوت و کوره و دیگه همه کاراشو کرده اونجا میفهمه که به وجود ی نفر سوم تو خونشون احتیاجه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40