حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یکی اینجا تاپیک میزنه سوال میپرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توبه کردن خوبه ولی ب نظرم تانتونی ازدل طرف دربیاری بی فایده هس چون تنهاخدانیس ک بایدببخشه اون آدمی ک ...
درسته.
توبه چند مرحله داره که یکی از مراحلش جبران کردن هست
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام خیلی ممنونم از تاپیکهای عالیتون. فقط متن عکس چیه؟
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.
سلام خیلی ممنونم از تاپیکهای عالیتون. فقط متن عکس چیه؟
سلام عزیزم
شرمنده عجله کردم فراموشم شد متن عکس رو زیرش تایپ کنم.
از آیت الله بهجت نقل شده که هیچوقت از توبه خسته نشوید. آیا هروقت لباس شما کثیف میشود آن را نمیشویید؟ گناه هم اینچنین است. بایدمدام استغفار کرد تا پاک شود.
سلام عزیزم شرمنده عجله کردم فراموشم شد متن عکس رو زیرش تایپ کنم. از آیت الله بهجت نقل شده که هیچوق ...
سلام خدا خیرتون بده. شما ببخشید دو سه روزی سایت نبودم و الآن کامنتتون رو خوندم.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.
سلام خدا خیرتون بده. شما ببخشید دو سه روزی سایت نبودم و الآن کامنتتون رو خوندم.
سلام عزیزم
زنده باشید. ممنون از دعای خیرتون مهربون🌼🍃