2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خواستم بگیرم ولی ازبیمارستان پرسیدم گفت که توی روند زایمان اصلادخالتی نداره وقتی ۴سانت بازشدزنگ میزنیم میادبعدم شیردهی یادت میده ولاسلام

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
منک  نگرفتم ولی یکی گفته بود ماما همراه گرفته بودم موقع دردم  هر چی زنگ زدم حواب نداد بعد ...

ای بابا....پس چیکار کنم؟ راستش میخواستم برم بیمارستان خصوصی ولی بخاطر فامیل شوهرم منصرف شدم شدم برم دولتی لا اقل یکی باشه هوامو داشته باشه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خواستم بگیرم ولی ازبیمارستان پرسیدم گفت که توی روند زایمان اصلادخالتی نداره وقتی ۴سانت بازشدزنگ م ...

یعنی کمکی نمیکنه؟مثلا ماساژ و اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرم گرفت   میگفت خیلی خوب بود   کمک میکرد  فقط خوب بگرد از چند نفر بپرس  آدم ...

اینو بیمارستان بهم معرفی کرده نمیدونم چطوره هنوز قرارداد نبستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی کمکی نمیکنه؟مثلا ماساژ و اینا

ارع بعد۴سانت میادپیشت ماساژت میده کمکت میده من چون دکترم بیمارستان دولتی نمیادمیخواستم مامابگیرم که منصرف شدم اخه ماساژ توی اون دردهاچه فایده ای داره شایدبعداینکه۴سانت بازشدنیادپولمم حروم کردم من خواستم کسی باشه نافشوببره وبخیه بزنه که گفتن نه ماخودمون انجام میدیم اون دخالتی نمیکنخ

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

واسه شیردهی هم بالاخره مادری خواهری مادرشوهری یاهمون پرستارهایادت میدن چطورشیربدی

ارع بعد۴سانت میادپیشت ماساژت میده کمکت میده من چون دکترم بیمارستان دولتی نمیادمیخواستم مامابگیرم که ...

آخه شنیدم ماساژ توی کاهش درد موثره،ولی من حواسم نبود درباره بخیه اینا بپرسم،دکترمم بیمارستان خصوصی فقط یک روز در هفته میاد دولتی که اونم معلوم نیست شیفتش به من بخوره یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه شنیدم ماساژ توی کاهش درد موثره،ولی من حواسم نبود درباره بخیه اینا بپرسم،دکترمم بیمارستان خصوصی ف ...

ممن پرسیدم اینطوری گفت منم منصرف شدم