2777
2789
عنوان

کبودی بدن

313 بازدید | 18 پست

سلام به کاربرای نی نی سایت.

این سوال را برای شوهرم میپرسم که تصادف کرده ولی خداراشکر آسیب خیلی شدیدی ندیده . الان قسمت هایی از  پهلو و کمرش کبود هست. دردش شدیده چون حتی دست هم به ارامی از روش رد بشه تیر میکشه.

میخواستم ببینم راهکاری دارید که دردش کمتر بشه و زودتر حالش خوب بشه؟

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر نرفتین

چرا موقعی که تصادف کرد بردنش بیمارستان. دست را گچ گرفتند و سرش هم پانسمان بود و پانسمانشم خونی بود. دکتر گفت به پانسمان به هیچ‌وجه پست نزنید

دیروز که آمد خانه خودش اول چیزی نگفت برای اینکه پهلو و کمرشم کبود شده. دیگه نتونست لباسش را خودش عوض کنه. کمکش که کردم دیدم کبود هست

خونوادگی عضوید تو نی نی سایت 

قبلا خودم حساب کاربری داشتک ولی به دلیل فضولی چند کاربر آقا درخواست حذف حساب زدم. شوهرم هم قبل از عقدمون یک مشکلی داشت که عضو شد و یکی از کاربری های گل سایت کمکش کرد.

عسل خوبه بزنی به کبودی دردش کمتر میشه 

حتما باید روش بمالم. طفلی حرف نمیزنه که دردش گرفته یا ولی صدای دندان هاش که داره فشار میده میاد قشنگ