2777
2789
عنوان

نا آرومی و زور زدن نوزاد

130 بازدید | 10 پست

دوستان دخترم الان ۲۳ روزش هست، الان حدود ۳ ساعته که نمیخوابه همش بی قرار هست و زور میزنه ولی گریه نمیکنه، هم شیر خورده هم زیرش تمیز هست، چی کار باید بکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلش درد میکنه،اروغش گرفتی؟دفع داشته؟پشت کمر و شکمش رو با روغن زیتون یا روغن بچه ماساژ بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دکتر که گفت زیر ۱ ماه کولیک و دل درد ندارن که

پسر من از هفته ی دوم تولدش علائم کولیک رو داشت

و فقط با قطره بایوگایا اروم میشدش

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

پسر منم ٢١ روزشه و تازه همين الان آروم شده 

دمر رو دستت بذار آروغشو بگير آروغم نزد مشكلي نيس يكم آروم ميشه يا رو شونت بذار پشتشو ماساژ بده هر نوع بادي خارج شد راحت ميشه🤭يا دور نافشو با روغن زينون جهت عقربه ساعت ماساژ بده كوليكه دوره داره بايد تحمل كنيم قطره كوليك ايز هم خيلي كمك كننده ست ولي كم ميدم بهش سعي ميكنم تحمل كنيم وضعيت رو