2821
2789
عنوان

برام دعا کنید 😔

224 بازدید | 21 پست

خانمای باردار ، مامانای شیرده ،خانمایی ک نزدیک زایمانتونه و شاید الان بیمارستان باشید تاپیکم میخونید تو رو خدا برام دعا کنید زندگیم درست بشه 😔 من ک هر چی خدا رو صدا میزنم انگار جواب نمیگیرم 😔😔 دعاکنید یا شوهرم سر عقل بیاد دست از این اخلاق گندش برداره .یا منو بچه ام بتونیم از دست خودشو خانواده اش راحت شیم ...یه بچه دارم ۷ سالشه ۱۱ ساله ازدواج کردم ۱۱ سال فقط کتک خوردم از دست این بی شرف همش به این فکر میکردم پسرم ب سن بلوع رسید جدا بشم ک متاسفانه دوباره حامله شدم 😔😔 امشب شوهرم تا حد مرگ کتکم زد  دهنمو پر خون کرد چشم راستم مطمئنم کبود شده ندیدم خودمو تو آینه .امروز از صب سر کار بود طهر هم نیومد طبقه بالا خانوادش هستیم خواهرش و بچه هاش اونده بودن خونه باباش من تنها خونه بودم بد ویار هم هستم بزور غدا درست کردم یکیشون نیومد بگه تو هم تنهایی بیا پیش ما شب ک شوهرم اومده بهش میگن شام درست کردیم بیا منم زورم اومد اینا ک میخوان دعوت کنن چرا از صب ب من نگفتن حداقل بدونم چیزی درست نکنم منم گفتم نمیام البته یه مشکلی هم داشتم یه کم دل پیچه و نفخ داشتم دوس نداشتم با این وضعیت برم تو جمع دیگه گفتم بحث نکنم رفتم تو اتاق گفتم تا اروم شه ولی اخر شب زهر خودشو ریخت هم منو زد هم پسرمو ..نفرینشون کردم خودشو خونواده اشو نفرین زن باردار میگیره الهی به حق علی خیر نبینن😔😔😔 تو رو خدا برام دعا کنید خدا تقاص منو دوتا بچه هام از این ظالم بگیره

الان نمازشب روتمام کردم ودارم ذکرمیگم ان شاءلله بحق محمدوآل محمد خدا غم وغصه وناراحتی واشک ریختن روازت دور دور دور کنه وروزها خوش شادی ودلخوشی وخرمی نصیبت شود خدا یا اهلش کنه یا زندگیت محوش کنه ......آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سلام.

واقعا فاز بعضی از این مردها چیه ؟ 

الهی به حق این شب جمعه خدا لعنت کنه هر کسی رو که بچه اش رو بد تربیت میکنه  چه بخواد مرد باشه و چ زن .

ببخسید ولی اون شوهر عوضی ات مگه نمیدونه بارداری .اگه شوهر خواهرش ،  خواهرش رو کتک بزنه اون خوشش میاد .

اللهم اشغل الظالمین بالظالمین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به خانواده ات بگو که شوهرت بی عقله و کتکت میزنه 

هه خانواده دو سه بار با بدن زخمی رفتم خونه بابام هیچ کاری نکردن برام حتی یبار از فشار زیاد بچه دوسالمو ول کردم رفتم نکردن حتی یه زنگ بهش بزنن ..از همه متنفرم 

سلام. واقعا فاز بعضی از این مردها چیه ؟  الهی به حق این شب جمعه خدا لعنت کنه هر کسی رو که بچه ...

الهیی آمین ....پس ناراحت نمیشه یبار شوهر خواهرش پیام مرد غریبه تو گوشی زنش دیده بود کتک کاری کرده بودن از خونه بیرونش کرده بود باید میبودی میدیدی چطور معلم اخلاق شده بود ک مرد ب چه حقی باید زنشو بزنه

الهیی آمین ....پس ناراحت نمیشه یبار شوهر خواهرش پیام مرد غریبه تو گوشی زنش دیده بود کتک کاری کرده بو ...

این جور افراد عالم بی عمل و زنبور بی عسل اند .فقط برای مردم بلدن حرف بزنن .

قران کریم توی سوره بقره میگه اتامرون الناس بالبر و تنسون انفسکم .ایا مردم را به نیکی دعوت میکنید و خود را فراموش کرده اید .

من نمیدونم این مرد ....شوهرت است .ولی اگه نفرینش کنی که به سر خواهرش و خانواده اش این بلا بیاد .شک نکن .رفتار میشن .

این جهان فعل است و افعالش ندا

سوی ما اید ندا ها را صدا 

یعنی هر کاری انجام بدی از اخر به خودت برمیگردد 

این جور افراد عالم بی عمل و زنبور بی عسل اند .فقط برای مردم بلدن حرف بزنن . قران کریم توی سوره بقره ...

من ک سپردم ب خدا اگه حق با منه و میدونه چطور داره بم ظلم میشه رو سیاه دو عالم بشن ب حق علی

الهی امین .شک نکن خدا حقت رو ازشون میگیره.  منم دعا میکنم که خداوند حقت رو ازشون بگیره

ممنون گلم ایشالله ک غم و غصه ازت دور باشه ....من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم چ تو مجردی چ ازدواج همش یه چشم اشک یه چشم خون ..وقتی ازدواج کردم گفتم خدا دعاهامو شنیده سختی ناراحتیهام تموم شددولی نمیدونم چرا بدترش نصیبم شد 😔 خیالی نی قسمتم اینجوریه و  کار خداست ولی همبشه از صمیم قلبم دعا میکنم هیچ دختری و هیچ زنی به سرنوشت من دچار نشه 😔😔😔

الان نمازشب روتمام کردم ودارم ذکرمیگم ان شاءلله بحق محمدوآل محمد خدا غم وغصه وناراحتی واشک ریختن روا ...

مبشه برامنم دعا کنین اسمم نیلوفره دعام کن حاجت روا شم منتظر معجزه خدام منتظر ی تماس و ی خبری ام برسه دستم و یه شخص خاصی دربارم فکر بدی نکنه 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
ممنون گلم ایشالله ک غم و غصه ازت دور باشه ....من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم چ تو مجردی چ ازدواج همش ی ...

ان شاءلله بحق همون خدا ....کمکت کند وزندگی خوب وآسایش آرامش نصیبت کند عزیزم وقتی مونس آدم که توزندگی بهش تکیه کرده بدباشه واقعا انسان سردرگم میشه وانگارتکیه گاهی نداره واگه تکیه کنه انگار تکیه به حباب روی آب کرده شما سعی کن رویه زندگی روعوض کنی البته باچندتا ازبزرگان فامیل خودت واگه آدم خوبی توفامیل ایشون وجودداره صحبت کنید که این وسط یه تعهدی ازش بگیرن یه ریش سفیدی بکنندوبه وضع خاتمه داده بشه بااومدن بچه دوم حتما وضروری هست که یه بزرگ تر باهاش صحبت کنه نمیشه اون بزنه وشما هم سکوت کنید حتی اگه کسی روهم پیدا نکردید بایه مشاورمشورت کنید ودستورات لازمه روازشون بگیرید منم درکناردعاهایم حتما برای بهبودی زندگی وحال وروزگارتون دعای خیرمیکنم ....سعی کن قوی باشی نه برای کتک خوردن ازایشون بلکه برای درست کردن یه زندگی خوب شما الان مانندیه انسان درحال غرق شدن هستی هرچه قدر دست وپای بیخودی بزنی غرق غرق میشی سعی کن یه تکه چوب کوچیک هم دیدی بهش آویزون شو وزندگی ت بساز باخوبی وخوشی 

خدا پشت وپناه خودت وبچه هات باشه ویه عقل درست وحسابی به شوهرت بده .....آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین