2777
2789
عنوان

چالش چالش😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 332 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم با تو هم بد برخورد کرد🥺💔

شما سه تا واقعا هیچ خصومتی نداشتین باهاش هیچی با شما دیگه نباید بد رفتاری میکرد چون حتی شما باهاش جر و بحث هم نمیکردین بقیه هم مقصر نبودن تهش خودش این طوری رفتار میکرد چی بگم والا🥺🥲

هنوزم احساس میکنی اون باعث اتفاقات بود؟  من یه جورایی نه دیگه ازش خوشم میاد😅

من یادمه اونموقع بهش میگفتم پیام بازرگانی😂🥺ولی واقعا دختر خوبیه وقتی باهاش اشنا شدم خیلی مهربونه🥺میدونی چیه اونایی ک موقع دعوا پشت فاطی بودن نمیدونستن قضیه چیه فقط میخواستن کنارش باشن 🥺💔

🖤🥀
شما سه تا واقعا هیچ خصومتی نداشتین باهاش هیچی با شما دیگه نباید بد رفتاری میکرد چون حتی شما باهاش جر ...

من اصلا باهاش قهر نبودم هیچوقت فقط یکمی دعوامون شد سر اینکه گفت یا ما یا اونا و منم همه رو دوست داشتم😕

من از همین الان میگم یهو دیدین من اخلاقم عوض شده ناراحت نشین حالم حتما خوب نبوده اون موقع😅

نه آجی آناهیتا فاطی رو با خودت مقایسه نکن حالا یه وقت طرف آدم حالش بده به هر دلیلی یه حرف میزنه اون مشکلی نیست ولی این که بخاد همیشه و با همه این کار رو بکنه دیگه ناجور میشه میشه نتیجش همین همه رفتن از پیشش 

من یادمه اونموقع بهش میگفتم پیام بازرگانی😂🥺ولی واقعا دختر خوبیه وقتی باهاش اشنا شدم خیلی مهربونه🥺 ...

اوهوم دوسه بار پرید تو بحث منو فاطی اعصابم خورد شد ولی الان دوسش دالم

هوم میدونم یادته همه میگفتن آیناز دروغ گفته و منم با جدیت میگفتم هرچی باسه خواهرمه؟ اونام مثل من 

حتی نمیدونستم چی شده ولی آینازو دوست داشتم😅💗