2777
2789
عنوان

چالش چالش😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 332 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هر روز به آیناز میام میدادم از روزی که رفت ولی گفتم شاید اذیت بشه الان فقط پیاماشو میخوتم و خیل ...

دلم میخواد بازم به فاطی پیام بدم ولی غرورم اجازه نمیده یهو با من خیلی بد رفتار کرد من کاری نکرده بودم ک🥺💔

🖤🥀
@parvaneh123   پستت ریپ نخورد آره منم همینطور🥺💔فاطی زیاد حساس بود و دسته خودش نبود تهشم ن ...

🥺🥺🥺💔مینا من بعد از اون باهاش در ارتباط بودم مصی میدونه چی گفت بهم.من عسل و مصی و یلدا رو بلاک کرد با عسل خیلی بد برخورد کرد نمیدونم چرا🥺💔

🖤🥀
🥺🥺🥺💔مینا من بعد از اون باهاش در ارتباط بودم مصی میدونه چی گفت بهم.من عسل و مصی و یلدا رو بلاک کر ...

آره درسته🥲🥺نمیدونم فاطی چرا با همه کل انداخت و همه رو اذیت کرد اون روزم با من سر آیناز درگیر شدیم که خودش مقصر بود من خیلی دوستش داشتم ولی نخاست دیگه باهاش بمونیم ولی بازم من باهاش موندم بعدش ولی دیگه دلم باهاش نبود شیما به زور بود🥲🥺💔

نمیدونم من فقط ی سوال فقط ازش پرسیدم اون خیلی بد برخورد کرد و بلاکم کرد🥺💔فک کنم اون موقع حالش خوب ...

چی بگم واقعا 

احتمال داره حالش خوب نبوده باشه خودمم حالم بهم بریزه نمیدوتم اصلا دارم چیکار میکنم