2777
2789
عنوان

چالش چالش😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 332 پست
با تمام وجود میگم اره😍

💕💝💞💕💝💞😘😘😘😘😘💝💞💕قبولت دارم زندگیم خیلی دوستمون داری میدونم ولی اونم همسر آیندت هست و مرد به این خوبی و پاکی اونم دوستش داشته باش برا ما هم جا داداشمون هست😘😘😘💝💞💕😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز نیستین باور کن گریه ام میگیره💔 همینجوری که آیناز و فآطی و گیتا نیستن و گریه ام میگیره...

اوهوم دقیقا منم  همینطور به خدا امروز اونطرف رفته بودم تو تاپیک خودت همون ویس ها صدا آیناز رو گوش میدادم💕💞💝😘🥲💔🥺💝💞💕

اوهوم دقیقا منم  همینطور به خدا امروز اونطرف رفته بودم تو تاپیک خودت همون ویس ها صدا آیناز رو گ ...

دلم برا صداش تنگ شده🥺حتی برا صدا فاطی هر روز برام ویس میفرساد نمیدونم چرا یهو این کارو کرد باهام🥺💔

🖤🥀
حتی به محمد گفتم من مردم حق گریه کردن نداری اول برو خبر بده بعد بشین گریه کن😂😂😂😂😂

واااای دیووونه خدا نکنه🥺😂😂😂منم بعضی وقتا بهش فک میکنم میگه اگ مردم کی به شما خبر بده🥺😂

🖤🥀
دلم برا صداش تنگ شده🥺حتی برا صدا فاطی هر روز برام ویس میفرساد نمیدونم چرا یهو این کارو کرد باهام🥺 ...

قبلا هر روز به آیناز میام میدادم از روزی که رفت ولی گفتم شاید اذیت بشه الان فقط پیاماشو میخوتم و خیلی وقتا میشینم گریه میکنم..... اون شب که فاطی خواست از نی نی سایت بره اینقدر گریه کردم نفسم بالا نمیومد به خدا