2777
2789
عنوان

هدفتون چیه

100 بازدید | 20 پست

نمیفهمم یسریاتون مشکلتون چیه وقتی نمیدونید وقتی خوشتون نمیاد چرا گزار میزنید بابا به قران ب ولله مشکل دارم مشکل آینده خاهرمه مشکل این گوشیای لعنتیه همین تاپیکی ک قفل کردین رو حداقل یه مادر دیه میبینه ک بفهمه با بچش چجوری رفتار کنه 

ینی چی فانتزی ذهن منه اینو نمیفهمم من قراره چ لذتی ببرم از در خطر بودن خاهرم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا هیچکس مشاور یا کارشناس نیست از مشاور کمک بگیرید 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

این چیزهایی که توی تاپیک قبلی خوندی کنجکاویهای طبیعی هست که ممکنه برای هر کودکی پیش بیاد

چاره اش کتک نیست

شما فقط کنترل کن

مثلا جاهایی که ازش بازی میخره رو قفل کن

و بهش بگو اول شما بازی و فیلم رو میبینی اگه صلاح دونستی بعد میدی اون بازی کنه

در رابطه با بازی با هم سن و سالاش هم فقط از دور مراقب باش و کتک نزن

مثلا بگو باید همینجا پیش خودم بازی کنی، توی چادر بازی یا زیر پتو برای بازی نره

تا کم کم فراموش کنه 

سعی  کنید‌ به  مشاور مراجعه  کنید❤

گاهی‌ وقتها‌ شروعی‌ دوباره  لازم‌ است‌🦋🤍                                بی‌ همگان‌ به‌ سر‌ شود‌ بی‌ تو‌ به‌ سر‌ نمیشود🖤
منم مثل بقیه مونده بودم از مشکلم ولی مثل اینکه بعضیا واقن مریضن از همه جهت

یه توصیه دوستانه 

اینجا سنت رو نزن 

سوال جدی هم بپرسی فانتزی یا شوخی تلقی میکنن

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
این چیزهایی که توی تاپیک قبلی خوندی کنجکاویهای طبیعی هست که ممکنه برای هر کودکی پیش بیاد چاره اش کت ...

ببینید من اگه حرفی بهشون بزنم خانوادم با شدت برخورد میکنن حتی همینکه امشبم زدمش بام خیلی بد دعوا کردن من نمیدونم چیکار کنم براش میخام همه بازی هاشونو پاک کنم برنامه ها رو ف*لتر کنم بدم دستشون 

من اگ فانتزی ذهنی داشته باشم مرض ندارم اینجا خالی کنم میرم یجای دیع

ناراحت نباش عزیزم بعضی ها کمبود دارن بیخیال اگر یه روز خودشون همچین بلای سرشون بیاد متوجه میشن هرکی نمیخواد راهنمایی کنه یا فک میکنه فانتزیه نیاد تو تاپیک مگه اگر پر بازدید بشه پول میدن 

یه توصیه دوستانه  اینجا سنت رو نزن  سوال جدی هم بپرسی فانتزی یا شوخی تلقی میکنن

خب اشتباه رایجی ک اکثرن دارن فک میکنن ک طرف چون سنش انقده حتما خیلی کوچیکه و نا آگاهه درصورتیکه اگه رزومه و رفتار و اخلاق من رو ببینن میفهمن ک من خیلی با سنم فرق دارم و حتی بیشتر و بهتر متوجه میشم ولی متاسفانه بقیه همچین فکری ندارن 

ناراحت نباش عزیزم بعضی ها کمبود دارن بیخیال اگر یه روز خودشون همچین بلای سرشون بیاد متوجه میشن هرکی ...

من حتی دلم نمیاد اینآ سر کسی بیاد واگذار کردم ب خدا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز