2777
2789
عنوان

سینگلا بیاین😂

98 بازدید | 11 پست

چ میکنید

من از سینگلی خسته شدم از طرفی ام به کسی اعتماد نداشتم هیچ‌وقت ک رل بزنم و اینا هر کی ام پیشنهاد دوستی میداد رد میکردم

باز میشه این در صبح میشه این شب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خسته نشدم ولی به کسیم اعتماد ندارم منم دقیقا اینجوریم این روابطو در شان خودم نمیدونم به نظرم ارزش و شان یه دختر رو میاره پایین یه دختر ارزشش خیلی بالاتر از این حرفاست تا اینکه بخواد بازیچه هوس این نرها بشه همیشه هم به خاطر اینکه اینجورم به خودم افتخار کردم توهم به خودت افتخار کن گلم 👌

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
من خسته نشدم ولی به کسیم اعتماد ندارم منم دقیقا اینجوریم این روابطو در شان خودم نمیدونم به نظرم ارزش ...

آره ولی آخر یا بی خواستگار میشیم یا باید با دوست پسر مردم ازدواج کنیم😂

آره ولی آخر یا بی خواستگار میشیم یا باید با دوست پسر مردم ازدواج کنیم😂

اصلا هم اینطور نیست الان مثلا اونایی که رلن به ازدواج کشیده شد ؟ یا بازیچه ی هوس اینو اون شدم من حاضرم سینگل به گور بشم تا بازیچه و عروسک خیم شب بازیه یه هوس باز بشم اصلا نرها چین که دوستی باهاشون خوب باشه 😂😂😂😂😂

اصلا هم اینطور نیست الان مثلا اونایی که رلن به ازدواج کشیده شد ؟ یا بازیچه ی هوس اینو اون شدم ...

اکثرا با رلاشون ازدواج کردن اونایی ک ازدواج کردن

اکثرا با رلاشون ازدواج کردن اونایی ک ازدواج کردن

نه والا ما هرکیو دیدیم شکست خورده شاید تک و توکی آدم خوبی توشون پیدا بشه پسرا با همچین دخترایی ازدواج نمیکنن چون فکر میکنن با همه هست دختره ولی بعضیاشون وجدان دارن و بعضیاشونم سادن یا اینکه میفهمت دختره دختر خوبیه به مرور با شناخت بعد ازدواج میکنن ولی ته این روابط اعتماد وجود نداره چون پسره فکر میکنه دختر با همه اس برعکس دختره هم همینطور  

نمیگم ازدواج با این رولبط نیست هست ولی کم خیلی خیلی کم