2777
2789
عنوان

معلم خصوصی پرروی دخترم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 60 پست
خودت رو اذیت نکن اگه از روشش و هزینه راضی نیستی تعارف که نداری عذرش رو بخواه 

اره اینکارو میکنم معلم زبان دیگه هم میشناسم

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر منم معلم داره سود میکنه.

اگه ساعتی یک‌نفر دو ساعتش میشه ۲۰۰

درصورتی که دونفر هرساعت  دو ساعتش میشه ۲۸۰

اتفاقا وقتی به دونفر همزمان یاد بدی راحتری چون یاد گیری از همسان بهتره و وقتی معلم داره از طرف مقابل می پرسه ..این یکی دانش آموز گوش میده دوره میشه براش بهتر یاد میگیره

اولا ک خوب داره میگیره  دوما ن  ۵۰ تومن واقعا کمه واسه یکساعت  حق داره

برای یکساعت ۱۰۰ میگیره برای نیم ساعت ۷۰

درست بخونید

خودش میگه سه نفر به بالا نیمه خصوصی ه این خصوصیه به دونفر یک ساعت وقت بذاره سخت تره یا به یک نفر یک ...

دونفر بیشتر از ۱۰۰ میگیرن واقعا کمتر از حقشم میگیره بیچاره 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
هو معلم زبان ریخته فک کردم ریاصی فیزیک شیمی چیزی هست که کیفیت...  معلم زبان زیاده

اره خودشم گفت اکثرا دوستام ک اموزشگاه میرفتن بیکار شدن بخاطر کرونا ..

واقعیت رو از نزدیک ببینی فکرکنم مث من حرصت دربیاد ازش  وقتی وسط کلاس ما وقت دندونپزشکی گرفته و ...

اره درست میگی من اگه جاش بودم قطعا کم میکردم اون زمان رو ، همون اول هم گفتم بهت گفتم نباید کمکاری کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

کلا جات باشم قطعا عوضش میکنم ، وقتی راضی نیستی برا چی حرص میخوری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نرخ اینجا همینقدره من از چندین معلم زبان قیمت گرفتم این چون تقریبا اشنا بود و خیلی اکتیو اوردمش

تازه اکثرا ساعتی ۸۰ میگرفتن این ۱۰۰ میگیره

اره  

مثلا معلم من برا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه دویست و پنجاه میگیره 

حالا صد تومن و هفتاد تومن واقعا هیچه

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
به نظر منم معلم داره سود میکنه. اگه ساعتی یک‌نفر دو ساعتش میشه ۲۰۰ درصورتی که دونفر هرساعت  د ...

دقیقا همینطوره 

ولی اصلا زیر بار نمیره میگه برای هردو وقت میذارم با اینکه با صداشو میشنویم 

ده دقیقه با دختر من ده دقیقه با دوسته دخترم

و همینطور تا یک ساعت کار میکنه یعنی میشه نصف به نصف

کمکاریش زیاده از حوصله خارج هست بگم

اره   مثلا معلم من برا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه دویست و پنجاه میگیره  حالا صد تومن و هف ...

من ۳۰۰ میدم یکساعتونیم ریاضی زبانم قبلا که میرفتن ساعتی ۱۵۰

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
کلا جات باشم قطعا عوضش میکنم ، وقتی راضی نیستی برا چی حرص میخوری 

میخوام عوضش کنم کلا از پروییش حرصمون دراومده ما مامانای بچه ها ..

میخوام عوضش کنم کلا از پروییش حرصمون دراومده ما مامانای بچه ها ..

خب عوضش کنید کاری نداره که اینقدر سر مسایل کوچیک حرص نخورین

اره   مثلا معلم من برا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه دویست و پنجاه میگیره  حالا صد تومن و هف ...

گلی داری میگی یکساعت و چهل پنج دقیقه برای تو وقت میذاره ۲۵۰ میگیره

این نیم ساعت ۷۰ میگیره اونم تخفیف داده مثلا وگرنه نظرش رو ۱۰۰ بود و نیم ساعت رو ازش میزنه اخر کلاس زود میره

و نرخ هرجا فرق داره

اینجا ۶-۷ نفر رو زنگ زدم ۸۰ میگیرن ساعتی نرخ اینجا همینه