2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

2198 بازدید | 89 پست

چندتا تایپیک داشتم تاحالا دوساله ازدواج کردم ،دخترای شوهرم پوستمو کندن ،منوهمسرم خیلی عاشقانه شروع کردیم بدون هم میمردیم ،شوهرم خیلی بددهن وفحاشه ،انقدر ک ازدخترشو زن قبلیش هنوز میترسه ازهیشکی نمیترسه ،خیلی ادعای قلدوری داره ولی جلواینا موشه انقدر تواین دوسال فحش وکتک خوردم ک حد نداره ،تمام تابلوهامو دخترش پاره کرد اومد منو زد ک باید بری ولی کاری نکرد گفت طبیعیه ،تا بامنم دعواش میشد میگفت بایدحرف حرفه دخترم باشه ،پریشب پرده ی گوشمو پاره کرد دیگه  زنگ زدم برادرم اومد جمع کردم اومدم ولی بااین همه بدی خیلی دوستش دارم دلم میسوزه واسه کارایی ک درحق خودشو بچه هاش کردم من زن سومش بودم  دارم دیوونه میشم ،الان اوموم خونه ی خودم اونجا جهنم بود ولی دوریشم سختمه ،همه میگفتن چرا وایسادی جمع کن میکشتت ،میگبت باید فقط بگی چشم ،بچه هام توگوشتم زدن توحق نداری شکایت کنی اینا اولویتمن ،درصورتیکه خونوادش وخودش همیشه میگفتن ازبچه ها بترس گرگم اینا درس میدن ،زنای قبلیش خیلی بددهن بودن ازشون میترسید ولی تمام عقده های اونا روسرمن خالی کرد ،ولی نمیدونم چرا مهرش ازدلم نمیره ولی زندگیمم جهنم بود

ازدواج اولت بود؟

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

نرمال نیستی گل وگرنه باید حالت ازش بهم بخوره با این چیزایی که گفتی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا چطوری تا الان توی اون جهنم زندگی کردی؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
نرمال نیستی گل وگرنه باید حالت ازش بهم بخوره با این چیزایی که گفتی

یه جورایی دلم میسوزه ،میگه شغلم چون نظامیه دست خودم نیست عاشقتم تودلم هیچی نیست ولی اگه نگی چشم همیشه همینه ،

به این دوست داشتن شما  میگن سندرم استکهلم  بیمارت کردن اینا

من استاد دانشگاه و دبیر بودم نذاشت برم عملا شدم کلفت تاجایی ک دخترش از حرفای پدرش سواستفاده کردکه حتی اومد منو بزنه