2777
2789
عنوان

خانم مهندس

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 31 پست
خودم هستم با افتخار مهندس معمارم دارای مهر طراحی نظارت و اجرا. الان مشکل کجاست که فکر میکنی خانم نمی ...

عزیزم مگ من میگم مشکلیه؟ 

منم دارم میگم واسه خانم نسبت به اقا کمبود کاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای مرداشم افتضاح چه برسه خانما 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !
نگرانی نداره  مهارتهات را تو رشتت بالا ببر  میان دنبالت

آره اینم حرفیه

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
کدوم مهندسی هستی عزیزم اینده شغلیش خوبه ببخشید از حقوقتون راضی هستین؟ 

هر دو مهندسی مکانیک خوندیم. من چهارسال از همسرم بزرگتر هستم. الان هم من استاد دانشگاه در رشته خودم هستم و همسرم هم دانشجوم هست و البته دخترخاله ام😅

از نظر حقوق هم بله خداراشکر راضی هستیم. البته من چندین سال یک کارگاه تولید قطعه را راه اندازی کردم که قطعات مدرن و جدید برای خودرو طراحی میکنه و میسازه. 

در کل مهندسی این نیست که فقط یک شرکت بگیرتت. مهندسی خوبیش اینه توی بازار کار بیاد و نوآور باشه. هم برای خودش خوبه هم به کشور خیلی کمک میکنه 

همسرم هم فعلا در حال تحصیل هستند

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
الان دقیقا معنی حرف دوتامون یکیه، 😐

وتلا برداشت من از خرف شما این بود که کمبود کار برای خانم هاست و در واقع مهندسین مونث رو خیلی حساب نمیکنن حالا شایدم من بد متوجه شدم ولی بران عجیبه چه جوری اطرافتوت ندیدین مهندس زن سر کار روولی من میگم کمبود کار مال مذکر و مونثه ربطی به جنسیت نداره خیلی مهندس مرد میشناسم که خارج رسته کار میکنن

هر دو مهندسی مکانیک خوندیم. من چهارسال از همسرم بزرگتر هستم. الان هم من استاد دانشگاه در رشته خودم ه ...

چقدر عالی موفق باشی گلم 

فقط ببخشید چجوری استاد دانشگاه شدید من هدفم دبیریه و هدف دومم مهندسی کلا از محیط اموزش خوشم میاد واسه همین میپرسم

چقدر عالی موفق باشی گلم  فقط ببخشید چجوری استاد دانشگاه شدید من هدفم دبیریه و هدف دومم مهندسی ...

ببخشید زیاد نمیشه اینجا توضیح داد اگر مایل بودید پیام بدید

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد