2789
عنوان

سهام عدالت

137 بازدید | 9 پست

باسلام ببخشید دوستان این سهام عدالت که سودش میخادواریزشه به کسایی که 30درصدش فروختن میرسه یا نه ما پارس تو اسفند سودش رو گرفتیم البته پارسال چیزی نبود امسال بیشتر ب زخمی میزنیم ممنون میشم جواب بدین🙏

یکی بگهههههه مبلغش چقدره🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما اندازه همون ۷۰٪ باقیموندش سود میگیری

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اون ٣٠ درصدش ک فروختین ک دیگه سهام شما نیست ک بهتون سود بدن

واسه بقیه اش به همون نسبت بهتون سود میدن

خوشبحالتون تونستین بفروشین من ی سال ونیمه گذاشتمش واسه فروش اصلا تکون نمیخوره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱