2777
2789

ب مرور 

من از کلاس پنجم بابام بیرون یادم میداد الانم میخام گواهینامع بگیرم فولم کلا

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون از بچگی دوست داشتم 

دلم میخواد زودتر گواهینامه بگیرم

سنم کم بود یاد گرفتم دیگه گواهینامه گرفتم قشنگ بلد بودم😁

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

مرور...هیچ کس راننده زاییده نشده...اصلا اعتماد به نفست رو از دست نده...فکر نکن الان یادت میره چی به چیه...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

از همون اول مربیا ازم تعریف کردن

بار اولم قبول شدم

تا گواهینامه اومد شروع کردم رانندگی

اوایل یکم هول میشدم فقط

الان خیلی ریلکس و آرومم

و الان ۶ ماهه که گواهیم اومده و خییلیی حرفه ای شدم

آدم به مرور یاد میگیره اما اینکه استعدادشم داشته باشی بی تاثیر نیست ، من قبل اینکه برم گواهینامه بگیرم تا حالا دستمم به فرمون نخورده بود موقع آموزش مربیم می‌گفت حتما قبلا رانندگی کردی 

تو رانندگی مهم ترین چیز اینه که ترس و استرس نداشته باشی

خراب کاری میکردم یا یجاعایی اشتباه میکردم ولی دیوونه وار میروندم.استعدادشو دارم یعنی.نکران نباش ی مرور یاد میگیری.با ی ماشین برون که مال آموزشگاه نباشه .ی قلق هایی داره.من از ۱۲سالکی میشینم پشت رول

خراب کاری میکردم یا یجاعایی اشتباه میکردم ولی دیوونه وار میروندم.استعدادشو دارم یعنی.نکران نباش ی مر ...

دلم گرفته به نظرت تو ۱۲ جلسه نمیشه کامل یاد گرف نه

هوای حوصله مان ابریست 💚