2789

در چه موضوعی؟

جدید ترین کتابی که دارم میخونم اسمش هست پیرمرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز از کل

سمفونی مردگان 

کلبه عمو تام

کلمات آبی تیره

خاطرات پزشک جوان

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
جز از کل سمفونی مردگان  کلبه عمو تام کلمات آبی تیره خاطرات پزشک جوان

ببخشید ببخشید

چه خوب شد دیدم این پست رو

تو خوندن جز از کل دودلم.از یک تا ده چه نمره ای بهش میدی؟

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

دارم قیدار میخونم قشنگه 

ملت عشق هم خوبه دیگه یادم نیست اگه دوست داری برم ببینم بهت بگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باحاله؟ 

ازش خوشم اومد تا اینجا

ریتم و ضرب آهنگ داستانش یه خرده کند می‌ره جلو ولی خیلی پرماجراست.

اگه میشع بهم بگی ممنون میشم  

باشه عزیزم الان می بینم اما من فقط رمان میخونم ولی نه عاشقانه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببخشید ببخشید چه خوب شد دیدم این پست رو تو خوندن جز از کل دودلم.از یک تا ده چه نمره ای بهش میدی؟

❤️

من عاشق این کتابم جوری که هر چندوقت یکبار میرم چند صفحه از اونو برای چندمین بار میخونم حالا همین کتاب رو به دوستم پیشنهاد کردم و اصلا خوشش نیومد تازه ناراحت شد وقتش رو گرفتم واسه این کتاب😂😂

کتاب خیلی بستگی به سلیقه ی آدم داره....میترسم بگم حتما برو بخون بعدا ریپلایم کنی بگی پدر خدا بیامرز این چی بود 😂 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚